Dagboka onsdag 7. april 2010

Vi gratulerer Freddy med rekorden og noterer oss at Makthar Thioune neppe blir å se på Ullevaal. Dessuten har vi utførlig billettinformasjon. Alt dette i en for dagen kort dagbok. Gratulerer Freddy! I all viraken rundt Startkampen gikk det oss hus forbi at vi burde feire Freddy dos Santos 179. eliteseriekamp for Vålerenga. Han har … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. april 2010»

Vi gratulerer Freddy med rekorden og noterer oss at Makthar Thioune neppe blir å se på Ullevaal. Dessuten har vi utførlig billettinformasjon. Alt dette i en for dagen kort dagbok.

Gratulerer Freddy!

I all viraken rundt Startkampen gikk det oss hus forbi at vi burde feire Freddy dos Santos 179. eliteseriekamp for Vålerenga. Han har dermed passert Tom Henning Hovi med en kamp og er nå Vålerengas mestspillende på eliteserienivå. Dagsavisen skriver videre at Dos totalt står med 277 offisielle kamper for Vålerenga.

Uansett hvordan man snur og vender på det så er dette imponerende tall. Dessuten er Freddy en kjernekar og en «ganske god fortballspiller». VPN gratulerer!
Vi snuser litt på Moldekampen

Det blir sikkert flere meldinger i det vi nærmer oss helgen, men det synes allerede nå klart at Moldes Makhtar Thioune neppe spiller mot Vålerenga. De som så kampen Molde – Brann så at Thioune måtte bråstoppe og deretter bæres av banen etter noe som lignet på en svært alvorlig lyskestrekk. I følge VG må skaden «undersøkes ytterligere» før man kan si hvilken omfang den har, men VPNs tips er som sagt at vi neppe ser mannen på Ullevaal.

Sannsynligvis uten at det spiller all verdens rolle for kamputfallet: Det som vanligvis skjer i slike oppgjør er jo at en tidligere totalt ukjent spiller står fram og spiller sin livs kamp mot Vålerenga for deretter aldri å høres fra igjen.

Det er en forbannelse vi gjerne skulle se brutt.

Billetter Sandfjord – Vålerenga med mere

Vel er Vålerenga – Molde såvidt på horisonten, men den som skal videre her i livet må se langt framover. I hvert fall så langt som til Sandefjord – Vålerenga, en bortekamp som burde være innen rekkevidde for de fleste.

Sjappa melder at billetter til kampen, som går neste torsdag kl 20:00, legges ut i Sjappa førstkommende fredag kl 10:00. Pris kr 150,- (hvis man ikke selger ut, så vil det bli solgt billetter i Sandefjord). Vålerenga er tildelt 1800 billetter.
Ennå lenger over horisonten aner vi konturene av kampen mot Brann Bergen, søndag 18 april kl 20:00. Billetter til denne legges ut for salg i dag 7. april (det er satt av 500 billetter til Vålerenga i første omgang). Billettertil denne kampen selges kun i Sjappa, og det er ingen salg i Bergen. De som er så uhelidige å bo utenfor Oslo uten mulighet til å komme til Sjappa kan sende en e-post til post@sjappa.net.

Legg igjen en kommentar