Dagboka torsdag 1. april 2010

Tidenes siste artikkel på VPN kommer sent, men etter at vi ikke fikk noen respons på vårt rop om hjelp fra dere lesere gidder vi ikke mer. Er ikke VPN viktig nok til at du gidder å levere, hvorfor skal vi da gidde å levere godsaker til deg min late venn? VPNs siste dagbok er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. april 2010»

Tidenes siste artikkel på VPN kommer sent, men etter at vi ikke fikk noen respons på vårt rop om hjelp fra dere lesere gidder vi ikke mer.

Er ikke VPN viktig nok til at du gidder å levere, hvorfor skal vi da gidde å levere godsaker til deg min late venn? VPNs siste dagbok er klar. Takk og Farvel!

En trist dag
Vi har ringt Klanen og klubben i et desperat forsøk på å få hjelp med å drifte sidene fremover. Når dere lesere ikke ville bidra var det klubben og Klanen som var de nærmeste å spørre.

Klansstyret svarte oss per mail etter tre dager og opplyste at selv om de var fornøyd med innsatsen så ville de prioritere sine ressurser opp mot Klanen.no for å gjøre de sidene mer attraktive.

Mest sårende var svaret fra Pål Breen, han mente at folk fikk nok informasjon om klubben gjennom vif-fotball.no og tilbød to av oss i redaksjonen jobb som journalister for den offisielle siden.

VPN kunne klubben drifte som et historisk arkiv, mot at vi fjernet artikler som var kritiske mot driften av klubben. Videre var det et krav at sponsorene fikk plass på sidene slik som på de offisielle sidene.

Da var begeret fullt og for å si det med ordene til redaktøren Viggo Hansteen:

”Vi har latt oss tråkke på og bruke av Klanen og klubben, det har vi tålt. Vi har gjort mye, det meste til glede for klubb, Klanen og supporterne, men at vi skal inngå avtaler der vi med åpne øyne skal bli klubbens lydige lille puddel, se det bruker vi ikke et sekund av fritiden på.”

Vel, nok selvmedlidelse her er dagboka slik den var da beslutningen om å avslutte VPN ble tatt:

Norge gjør nytt byks på FIFAs ranking
Med Drillo tilbake i sjefsstolen har Norge rast oppover landslagsrankingen og er i dag verdens 24. beste landslag. Snart er ”arven” etter Hareide og Semb borte og vi er tilbake til topp 15 der vi pleide å være under Drillo. Det er nok ikke realistisk at Drillo skal få oss opp på andreplass igjen, det vil uansett ta lengre tid enn den tiden Drillo har til rådighet før den skalla tosken fra Danmark er på plass. Vi må nok bare vite å kose oss i nuet.

Overgangsvinduet stengte i natt
Lite hysteri denne gangen, ingen har penger til å kjøpe og da blir det lite overganger. At Stabæk låner Hulsker var vel den største overgangen på slutten av vinduet og det viser egentlig hvor lite som skjer i fotballen om dagen.

Vålerenga fremover
Sorry, det er over, bryr du deg nok om klubben, finner du ut hva som skjer på egenhånd.
Takk for at vi har fått være en del av nyhetshverdagen din i mer enn elleve år.

Takk til dere som har bidratt, enten med en mail eller en hyggelig tilbakemelding på jobben vi har gjort.

Takk til dere ytterst få i Klanen og klubben som har tatt dere bryet med å svare når vi har tatt kontakt.

Takk til dere ytterst få av spillere før og nå som har tatt dere tid til å slå av en kort prat med oss, selv når vi har forhåndsavtalt intervjuer.

Takk til dere som gjennom å lese oss sørget for at vi i flere år har hatt en daglig leserskare på godt over 10.000 sommer som vinter.

Til dere som aldri satte pris på oss, som mente vi ikke var viktige nok, dere fikkk rett til slutt! Gratulerer!

Legg igjen en kommentar