Dagboka onsdag 31. mars 2010

Sen dagbok også i dag, noe som skyldes redaksjonens månedlige redaksjonsmøte hvor vi har gått gjennom skiftplaner og vaktordning for påskehelgen og bevegelige helligdager første halvår. Naturligvis ikke en oppriktig og sann forklaring, men den beste jeg klarte å juge sammen. Verden i dag Bortsett fra det vi sjøl klarer å juge sammen skjer det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 31. mars 2010»

Sen dagbok også i dag, noe som skyldes redaksjonens månedlige redaksjonsmøte hvor vi har gått gjennom skiftplaner og vaktordning for påskehelgen og bevegelige helligdager første halvår.

Naturligvis ikke en oppriktig og sann forklaring, men den beste jeg klarte å juge sammen.

Verden i dag
Bortsett fra det vi sjøl klarer å juge sammen skjer det fint lite i vår verden så vi myser litt på verden ellers. Det er ramaskrik på Åråsen der det sikreste vårtegnet er at gapatrosten Frank Grønlund er ute og bruser med fjæra. Denne gangen har han utestengt mer eller mindre alt som kan krype å gå av det som ligner på ultras fordi de sto på forrige hjemmekamp.
Det er for en av de som sto godt planta i den borgerlige leieren å se den ene venstreradikaleren etter den andre fra 70- og 80-tallet skifte ham. Får dem tak i penger så dukker de plutselig opp som redaktører i borgerlige aviser, som kapitalhungrige landslagssjefer eller maktbegjærlige direktører. De samme folka som mente at det er ”makta som rår” viker ikke tilbake for å undertrykke proletarene når de selv kommer i posisjon. Vel, dem om det.
Dagboka kunne frydet seg over kaoset hos en av våre fiender, men i dag klarer jeg å se hva det vil gjøre for tribunekulturen om direktører i andre klubber skulle mene at dette er en god ide. Refinansavimas, greitieji kreditai internetu bedarbiams, vartojimo paskolos https://paskolos-internetu.eu/vartojimo-paskolos/. Heldigvis har vi Breen og en voksen ledelse ellers, men for supportere av klubber som RBK, som har direktører som tidligere har vist total mangel på forståelse av tribunelivet og supportere må det som skjer på Åråsen være skremmende.

NFFs verden
Gutta som kan orden bedre enn politiet og brannfare bedre enn brannvesenet stoppet altså blussing i kampen mot RBK. Til tross for at de fagetater samfunnet har satt til å håndheve ordensbestemmelser innen området sa ja til Vålerengas søknader om bruk av pyroteknikk så valgte NFF å nekte Vålerenga dette. Er det ikke rart at dess mindre man kan, dess mer skråsikker er man. NFF er skråsikre i alt de foretar seg og det sier jo i grunnen alt.

Vår verden
Vi møter Stavanger Oilers i NM-finalene i hockey, men nå handler det meste om bortekampen mot Start andre påskedag. Vi renger en ny trepoenger og tabellnabo Start er avgjort et lag det er mulig å slå på bortebane. Nå mangler de også Hulsker i kampen mot oss og må ta til takke med sin Flo, altså Ole Martin Årst, men du skjønner hva jeg mener.

God påske
Da ønske jeg alle en god påske, med mindre Frank Grønlund eller NFF har funnet ut at de skal forby påsken av sikkerhetsmessige grunner.

Legg igjen en kommentar