Dagboka tirsdag 30. mars 2010

Det er tirsdag, nesten en uke til neste kamp og på torsdag stenger vi Norge ut uka. Den nest siste dagboka før påske raller videre på RBK og ser fremover. Vålerenga på topp 7 Med seier til skarrepakket i går beholdt vi vår plass på øvre halvdel etter tre runder. Fem poeng er greit nok … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 30. mars 2010»

Det er tirsdag, nesten en uke til neste kamp og på torsdag stenger vi Norge ut uka. Den nest siste dagboka før påske raller videre på RBK og ser fremover.

Vålerenga på topp 7
Med seier til skarrepakket i går beholdt vi vår plass på øvre halvdel etter tre runder. Fem poeng er greit nok med tanke på motstanden vi har møtt, men kanskje litt skuffende med tanke på at vi allerede har gjort unna to hjemmekamper.

Freddyboy
Det er smått imponerende med 178 kamper for Vålerenga på øverste nivå, gratulerer. Etter kampen mot Start har du rekorden alene og den du må passe deg for i dette spennende rekordracet er Morten Berre som ligger på 161 kamper. Ellers er det hyggelig selv om det burde være en selvfølgelig å se at klubben ønsker å ha med seg Freddy også etter at hans aktive karriere er over. Vi som har sett Freddy som boybandstjerne skjønner hvorfor. Freddy som fotballspiller er kanskje over toppen allerede, men som person og mediefigur er han en type som mange misunner oss. sexlocals.com.

Fokus på kampen mot Start
Etter to uavgjorte og en seier er det Start i Kristiansand som venter andre påskedag. Vi møter et lag som tidvis har imponert , men står med samme uttelling som oss etter tre kamper. Start er nok et lag som i likhet med oss vil variere mye i år, litt som på samme måte som oss så skyldes det et lag med mange unge spillere i ferd med å etablere seg. Spiller for spiller skal Vålerenga ha det beste laget, men dessverre er det ikke slike oppstillinger som avgjør fotballkamper.

VPN i påsken
Noe skjer, når og hva, se det finner du ut om du sjekker innom en gang eller to i løpet av påsken og forumet har naturligvis påskeåpent for kverulanter og andre kranglefanter.

Kanskje skal du bruke påsken til å tenke over om du har lyst til å bidra på VPN? Bidrag i form av en artikkel, en artikkel i ny og ne eller mer forpliktende leveringer? Uansett, mener du at du har noe å bidra med så tar du kontakt.

Legg igjen en kommentar