Ettermiddagsdagboka mandag 29. mars 2010

Dagboka er akkurat så fornøyd som man kan forvente etter 0-0 mot hvemsomhelst på hjemmebane. Forsinka dagbok Av og til skjærer det seg selv for snille gutter. Vel dagens dagbokskribent sitter uten nettilgang og banner og skjeller ut alt og alle. Det betyr at forrige ukes skribent tar et par vakter til for at akkorden … Fortsett å lese «Ettermiddagsdagboka mandag 29. mars 2010»

Dagboka er akkurat så fornøyd som man kan forvente etter 0-0 mot hvemsomhelst på hjemmebane.

Forsinka dagbok
Av og til skjærer det seg selv for snille gutter. Vel dagens dagbokskribent sitter uten nettilgang og banner og skjeller ut alt og alle. Det betyr at forrige ukes skribent tar et par vakter til for at akkorden ikke skal bli helt ødelagt. I morra kommer dagboka tidlig igjen.

Livsfarlig
Klaps på lanken og det som verre er til de som jubler over 0-0 og ett poeng mot RBK. Dess flere som er fornøyd, dess lengre vei har vi å gå for å bli et topplag. Skal du treffe månen må du sikte på stjernene, det blir helt feil å juble over knapt en målsjanse og god defensiv kontroll.

Vi er gode nok til at vi skal risikere mot hvem som helst, vi skal ha tre poeng mot hvem som helst, for oss er RBK hvem som helst. Jo da, det er sjelden RBK reiser ut på bortebane for å forsvare seg til ett poeng med lavt press og lange klareringer, men det er i bestefall kun en honnør til Vålerenga og er RBKs problem. Vi blir verken bedre eller får flere poeng av det.

Vi har keeper
Det er ikke mer å si. Takk!

Runden
Vålerenga har 5 poeng på tre kamper og det er en helt grei start, skulle vi vært virkelig fornøyd skulle vi hatt 7 poeng. Seier hjemme og uavgjort på landet gir normalt seriegull. Ellers går debattene heftig allerede om de nyopprykka og nivået i Tippeligaen. Har vi for mange lag i vår øverste divisjon. Ja, det er for mange lag så lenge Lyn er med sa jeg helt til i fjor høst. Nå veit jeg ikke lenger. Det er ingen styrke at laget som ble beseiret av Karjâng, ett lag på nedre halvdel i Luxembourg, herjer mot Hønefosss.

At Brann som møtte sine overmenn i det svenske nivå 2 laget Âtvidaberg sliter, se det er mer som normalt. Det er bare et spørsmål om tid før noen har driti så jævlig på legga at Tom Nordlie kan komme i jobb igjen, krisa må bare bli litt større først.

Runden avsluttes i kveld med Brann mot Sandefjord og med seier til Sandefjord detter Vålerenga ned til en åttende plass.

Gratulerer til håndball og hockey
Mens alle har fått med seg at hockeygutta rusla til finalen etter å ha ydmyka Storhamar, har håndballgutta i det stille satt seg i posisjon til opprykk. Vi risikerer altså neste sesong å være på plass i øverste divisjon i alle idretter som betyr noe.

Håndballgutta er kun en kamp, eller kun en kamp og kvalifiseringsspill unna vår øverste divisjon, fotballjentene gjør forhåpentligvis det samme, altså paraderer gjennom nest øverste divisjon i første forsøk. Da er vi der, bare ett bitte lite skritt unna verdensherredømme! Vi har ikke gjort som våre landlige naboer og lånt navnet vårt til klubber i distriktet, i Vålerenga er det ekte vare!

Vålerenga i dag
Kos deg!

Legg igjen en kommentar