Dagboka fredag 26. mars 2010

Det er morsomt med dagbokvikar og gårsdagens vikar skremte undertegnede. Henning Solberg har kjøpt Vålerenga, vroom, vroom, og det skal jeg skrive om i dag kunne jeg lese i gårsdagens dagbok. I svarte hva slags finte er dette og harapuls var det som traff undertegnede. I dag kan du lese at ting som står i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. mars 2010»

Det er morsomt med dagbokvikar og gårsdagens vikar skremte undertegnede. Henning Solberg har kjøpt Vålerenga, vroom, vroom, og det skal jeg skrive om i dag kunne jeg lese i gårsdagens dagbok. I svarte hva slags finte er dette og harapuls var det som traff undertegnede. I dag kan du lese at ting som står i løssalgspressen ikke alltid er like presist.

Moskva-Marit er Dagbladets største eier
Fra sikkert hold kan dagboka i dag informere om at Moskva-Marit i går ble en av Dagbladets største eiere. Det er usikkert om hvordan dette vil gi seg utslag i driften av avisen.

Fra sikkert hold kan dagboka i dag opplyse at vi har blitt informert om at Moskva-Marit i går kjøpte Dagbladet. Det er usikkert hva dette vil ha av konsekvenser for den journalistiske linjen til avisen fremover.

Slike oppslag kunne dagboka kjørt om vi var like gravende og like presise i vår journalistikk som løssalgsavisene. At det eneste vi egentlig vet er at Moska-Marit kun kjøpte ett eksemplar av avisen og at det er kroppsfasongen som gjør henne til største eier av gårsdagens utgave av avisen, se det er ikke så nøye, bare ingressen og saken er bra.

Dagbladet kjører slike saker og kunne i går melde at Henning Solberg eier mer enn 10 % av Vålerenga. Sannheten er at Solberg og flere andre har overtatt en eierpost i Vålerenga Invest AS et selvstendig AS som opp igjennom har bidratt med blant annet penger til drift av Vålerenga, men klubben eier de ikke.

Vi gratulerer Henning Solberg med et sitat rett fra Solberggutta selv:

But, but, it`s not only, only.

Ny konstituert styreleder
At Henning Solberg har overtatt en eierposisjon i et eksternt selskap som ikke har noe med Vålerenga Fotball å gjøre, skal ikke være bakgrunnen for at Gunn Ovesen er konstituert som styreleder i Vålerenga. Bakgrunnen er derimot at Odd Skarheim grunnet sin arbeidssituasjon ikke har kapasitet til å fylle rollen en tid fremover. Faen hva skjer a Odd, har du jobb på or`ntli? Vi ønsker Gunn lykke til og veit at det er store sko du skal fylle, og alle veit at store sko betyr store føtter. Lykke til!

Kampen mot RBK
Det er det som gjelder denne helga på fotballfronten. Steffen “Rosenborg er rævva” og resten av bartelaget skal få fik av Oslos stolthet. Det er et spørsmål om mer enn øre, det er et spørsmål om gutter har blitt til menn, det er et spørsmål om vi kan vise et stabilt høyt nivå over flere kamper. Svaret på alle spørsmål er som vanlig Vålerenga.

Hockey
Det er så jævla enkelt. Vålerenga slo Storhamar 10-0 i Hamar OL-Amfi i går kveld. Litt trist å vinne med 10 mot 0 i en semifinale, men vi kan ikke gjøre mer enn å slå dem vi møter om dem suger silo aldri så mye.

Vålerenga i dag
Nyt dagen og gled deg til ny finaleplass og nytt målkalas med kampen mot Storhamar i morra. Lordagen byr også på håndball mens søndagen byr på RBK og tre nye poeng på hjemmebane. Dette blir superhelg for oss gutta.

Legg igjen en kommentar