Stabæk – Vålerenga 1-1

En svært underholdende kamp endte til slutt med et greit uavgjort resultat. Vi kunne ha vunnet kampen, men kunne også ha tapt. Etter to kamper viser Vålerenga seg som en mulig medaljekandidat. Kampreferat Tippeligaens 2. Runde, 20. Mars 2010 Telenor Arena – 11.807 tilskuere Stabæk – Vålerenga 1-1 (0-1) Mål: 0-1 Kristofer Hæstad (25.) 1-1 … Fortsett å lese «Stabæk – Vålerenga 1-1»

En svært underholdende kamp endte til slutt med et greit uavgjort resultat. Vi kunne ha vunnet kampen, men kunne også ha tapt. Etter to kamper viser Vålerenga seg som en mulig medaljekandidat.

Kampreferat
Tippeligaens 2. Runde, 20. Mars 2010
Telenor Arena – 11.807 tilskuere

Stabæk – Vålerenga 1-1 (0-1)

Mål:
0-1 Kristofer Hæstad (25.)
1-1 Johan Andersson (50.)

Gult kort: Doigo da Costa Oliveira (70.)

Vålerenga 4-3-3 : Lars Hirschfeld – Freddy dos Santos, André Muri, Stefan Strandberg, Andreas Nordvik – Mohammed Fellah (Mostafa Abdellaoue inn 80.), Kristofer Hæstad, Harmeet Singh – Morten Berre, Mohammed Abdellaoue (Bengt Sæternes inn 89.), 21 Luton Shelton (Bojan Zajic 44.)

Stabæk 4-4-2 : Jon Knudsen – Morten M. Skjønsberg, Kristian Flittie Onstad (Jon Inge Høiland 65.), Bjarni Òlafur Eiriksson, Vegard Hedenstad – Mikkel Diskerud, Henning Hauger, Pontus Farnerud, Espen Hoff (Palmi Ráfn Pálmason 80) – Daniel Nannskog, Johan Andersson (Doigo da Costa Oliveira 69.)

Hoveddommer: Roy Helge Olsen – god
Assistentdommere: Ikke alltid helt på høyden

Kampinntrykk

Vålerenga står til karakteren 5 i innegym. Prestasjonen var nok ikke bedre enn en firer. Men god innsats og vilje gir pluss i boka. Årets eneste time i innegym endte 1-1 i eksamenskampen mot Stabæk.

– Jeg tror ikke noen er fornøyd med uavgjort i dag. De hadde sjanser til å vinne, vi hadde sjanser til å vinne og vi ledet 1-0. Men det er to lag som spiller fin fotball, så jeg tror vi skal være fornøyd med det, sier Vålerenga-trener Martin Andresen til NRK.

Dermed var det aller meste sagt. Moa burde ha scoret på en av de store sjansene han fikk. Likevel bør vi ikke være for skuffa med ett poeng borte mot Stabæk. Vålerenga er i beste tilfelle medaljekandidat. Stabæk er en av favorittene. En godt poeng og ta med seg inn mot Rosenborg til helga ligger i sekken.

Vi kunne ha vunnet kampen, men kunne også ha tapt. Stabæk hadde svært mange gode sjanser, og kunne ha vunnet de også. Målscorer Hæstad redda blant annet en på streken. Med en skikkelig midtbanesjef blir det plass til våre unge diamanter. Både Fellah og Singh får muligheten til å boltre seg med tryggheten han sprer. Dette gir oss et farligere angrep.

Med fire poeng på to tøffe kamper får de unge gutta selvtillitt. Vålerenga er et ungt lag med mye lovende. Muhammed Fellah er vel mer eller mindre fast på laget, og de andre gjør en relativt samlet god innsats. Trur det er mye i vente fra et par av våre unge spillere. Stefan Strandberg spiller også ganske godt.

En svært underholdende kamp endte til slutt med et greit uavgjort resultat. Vålerenga tok ledelsen med en heldig scoring. Stabæk utligna tidlig etter pause. Derfra og ut var det jevnt og gode sjanser til begge lag. Men likevel litt preget av at uavgjort er helt greit iblant…

En bra kamp av laget, men heller laber innsats fra Klanen. Kanskje kunne kampen vært vunnet om man hadde hatt en god dag. Hvem vet.
Vålerenga har nå vist seg som en moderat medaljekandidat. Med et par gode resultater tidlig slipper vi også dårlige unnskyldinger; Serien starter i første runde! I løpet av en sesong kan man ta seg et par smørebom og likevel vinne til slutt. Men, da må det være en god start. Det har vi fått i år og da er det meste mulig!

Heia VIF!

VPN spillerbørs:

Hirschfeld: 6
Santos: 5
Muri: 5
Strandberg: 4
Nordvik: 5
Berre: 5
Fellah: 6
Hæstad: 7 BB
Singh: 6
Shelton: 5
Moa: 7

Innbyttere
Bojan: 6
Bengt: for kort tid
Mos: for kort tid

Legg igjen en kommentar