Dagboka mandag 22. mars 2010

Ett poeng mot Stabæk gir oss totalt 4 poeng på to kamper og en helt grei start på årets Tippeliga. Vi har tross alt møtt to av de antatte topplagene og på søndag venter RBK. Vi ser litt på status og dveler litt med resultatet i gymsalen. Luton Shelton Mange lurte nok på hva Martin … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. mars 2010»

Ett poeng mot Stabæk gir oss totalt 4 poeng på to kamper og en helt grei start på årets Tippeliga. Vi har tross alt møtt to av de antatte topplagene og på søndag venter RBK. Vi ser litt på status og dveler litt med resultatet i gymsalen.

Luton Shelton
Mange lurte nok på hva Martin tenkte på da han tok ut Luton. Her leda vi 1-0 og Stabæk ga fra seg mye bakrom, en bedre arena for Lutons ekstremferdigheter finner du knapt. Han hadde begynt å komme mer og mer til sin rett også og det var bare en god stabækmålvakt som hindret skåring på en lutonkontring øyeblikket før han ble tatt av. Grunnen til byttet viste seg å være frykt for skader og da hadde naturligvis ikke Martin noe valg. Svært gledelig var det å se at han er på gang i år, Luton kan bli et svært viktig våpen fremover.

Mohammed Fellah
Hvilken artist vi har, hvilke jævla entertainer. Om noen har vært i tvil om Fellah har fysikken og farta til å dominere i Tippeligaen så kan de trygt legge den tvilen til gode nå. Fellah spiller med en nesten provoserende ro og teknikk. Lekkerbisken etter lekkerbisken trylles frem, det er nesten så man synes synd på Harmeet som uansett hvor trygg og oppofrende han er i spillestilen nesten ser keitete ut ved siden av Fellah. De som har hevdet at bohemene er borte bør ta en titt på Fellah.

Moa
Moa er i gang, han burde naturligvis ha skåret mot Stabæk, men hvilke mottak og vendinger den gutten har. Nå har vi den spissen som gjør at du lukter mål hver gang han får ballen. Nå veit vi hvordan andre lag har det, vi hadde det slik på 80- og 90-tallet, den følelsen av at når motstanderens spiss får ballen så stopper du nesten å puste av rein frykt, mens når egen spiss har ballen så håper du på en corner det kan bli noe av,

Martin
Martin har møtt motgang og fått oppleve Vålerenga på godt og vondt allerede. Det som skiller Martins tredje utgave av Vålerenga fra de tidligere utgavene er mange, men kanskje først og fremst at vi nå har en klar og gjenkjennbar spillestil. Vi bruker mange trekk i angrepsoppbygginga mot etablert forsvar og spiller en litt kontinental fotball. I tilegg kan vi og Martin glede seg over at gutta har blitt et år eldre og fått litt mer hår på brøstet. Sesongen 2010 kan bli bra.

Andres ulykke
XXX står med 0 poeng og litt som med Lyn i fjor møter det frem svørt få i begravelsen som vil gå over 30 akter. Kun 2500 møtte frem for å se årets første hjemmekamp, det fryder et ondt supporterhjerte. Håper dere får en hardtsugende mandag og et vondt poengløst år- I Bergen skarres det i sorg og vrede, det er spilt to kamper og noen må ha skylda. Noen vil fjerne treneren og andre vil fjerne ledelsen, det er fortsatt nesten to uker til påske, er ikke livet herlig dere?

Hockey
Gutta var tilbake på sporet mot Storhamar i går og med seier 0-1 borte i Hamar er det nå 1-1 i kamper. Det ser igjen ut som det blir tette og jevne kamper i kampen om NM-finale og det skulle strengt tatt bare mangle.

Vålerenga i dag
Nyt dagen og gled deg til RBK kommer på besøk på besøk palmesøndag.

Legg igjen en kommentar