Dagboka onsdag 10. mars 2010

Berre ein hund. Nei da, dagens kynologiske dagbok setter ikke søkelys på høyrekanten vår, men på andre sider av Vålerenga. Puddelliv i ulvetider VPN-redaksjonen er en gjeng med kjøtere der hele spektret fra hylende hyener til logrende pudler er representert. I forrige uke hadde pitbullen dagboka og mange lesere gleder seg over løftet om at … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. mars 2010»

Berre ein hund. Nei da, dagens kynologiske dagbok setter ikke søkelys på høyrekanten vår, men på andre sider av Vålerenga.

Puddelliv i ulvetider
VPN-redaksjonen er en gjeng med kjøtere der hele spektret fra hylende hyener til logrende pudler er representert. I forrige uke hadde pitbullen dagboka og mange lesere gleder seg over løftet om at VPN skal gjenoppstå som den lumske vaktbikkja som biter seg fast i knehasene på alle og glefser etter resten. Knurr, knurr! Vokt Dem for hunden.

Denne uka har puddelen dagbokvakt, og i solidaritetens ånd prøvde den seg som ulv i går med iltre bjeff mot forbund og kampoppsett liksom for å vise at det bor et villdyr i oss alle. Glefs for å glefse, drit for å drite, selv om du er stuerein puddel som liker å logre. Det blir litt sånn Bohinen som mener at du må være rølpete, må være bohem for å være Vålerenga. Men antibohem Martin tok det pent. En  vel ikke på død og liv spille skuespillet kom-skal- vi-gå-og-drite eller til enhver tid etterkomme flokkens bisarre ønsker om å få se rompa til sjef og spillere for å være Vålerenga. En ting er å inkludere ramp og bohem, men å være det mot sin legning bare for å være Vålerenga og leve opp til et falmet image, det blir like sykt som å ta med seg chihuahuaen på elgjakt.

Tilbake til hundehuset i kennel VPN. For en uke siden (se dagboka onsdag 3.mars) hadde pitbullen los på instillinga til markeds-og medieavdelinga vår som ikke akkurat har sliti livet av seg for å minne folk om at det snart er kamp og sånt. I dag har den logrende puddelen gravd fram svaret på hvorfor ting er som de er, og regner med mye klapp og flink bisk fra ledelsen.

Bannerplassen øverst på vif-fotball.no er opptatt, den er solgt til annonser. Kampannonsering og liknende kan ikke foregå der. Annonsebudsjettet er etter det VPN-puddelen oppfattet, opp i mot 3 mill og det største blant Tippeligalagene.

VIF har nylig bytta reklamebyrå og det er såpass mye styr nå at ting dessverre ikke har kommet helt i orden. Dette skal rette seg, synligheten til VIF-fotball blir vesentlig bedret, i følge Svein Graff blir det endringer av dimensjoner om forhåpentligvis ikke så lang tid.

Annonsering og synliggjøring av kamper og sånt:
Vålerenga har i år nye avtaler med TVNorge, P5 og lokalavisene. Så bare vent!

Voff!

Vi tuter med de ulvene som er ute og kaster oss uten skrupler ut i håndballbølgen som skvalper over oss handsfree om dagen. Søndag lader vi opp før seriestart med busstur til Tistedal – rundt Halden hvisker geografilærern – og den første av tre matchballer for håndballgutta våre. Vinner vi to av disse kampene er Vålerenga klare for eliteseriespill neste sesong. Verdt å merke seg er at Vålerenga spiller mot serieleder Viking i Jordalhallen lørdag før kampen mot Rosenborg om to og en halv uke. Ikke tid til å sitte hjemme på raua. Ikke er det sunt heller.

Gratis buss til Tistedalen fra Vertshuset søndag klokka 16.30 og Bohemen klokka 17.00 Avkast i Tistedal klokka 19. Påmelding til Nina på tlf 917 55 725.

Vålerenga i dag
Fjerde kvartfinale mot Manglereud Star i Manglerudhallen klokka 18.30
Matchdag onsdag – One to go!

Legg igjen en kommentar