Lillestrøm 2010

LSK representerer alt som er verdt å hate her i livet. Laget foraktes ikke bare av oss, men av de aller fleste. Dessverre overlever de nok enn sesong og ender et sted rundt midten av tabellen. Sagbruksstedet, denne bebyggelsen som utgjør en del av Oslo tettsted og fungerer som et regionssenter for Romerike (ref. Store … Fortsett å lese «Lillestrøm 2010»

LSK representerer alt som er verdt å hate her i livet. Laget foraktes ikke bare av oss, men av de aller fleste. Dessverre overlever de nok enn sesong og ender et sted rundt midten av tabellen.

Sagbruksstedet, denne bebyggelsen som utgjør en del av Oslo tettsted og fungerer som et regionssenter for Romerike (ref. Store Norske Leksikon), er fremdeles fullstendig blottlagt for sjarme. Til tross for at de bestemte seg for å kalle stasjonen en by i 2007.

For mange representerer LSK alt som er verdt å hate her i livet. Med god grunn.
Andre er litt mer pragmatiske og hevder dette laget, som lar seg identifisere med en sykelig gulfarge, ikke vekker de store følelsene.

Sånn kan dere ikke ha det!

Mer enn noen annen klubb ønsker LSK å ødelegge drømmer, våre drømmer.
At man ikke har forstand til å hate noen som søker havari av dine drømmer er fullstendig forrykt.

Av dette kan vi konstatere at alle skal, og bør, hates.

Spesielt med LSK er at de også foraktes. Ikke bare av oss, men av de aller fleste.
Dette kan skyldes fullstendig usympatiske spillere som synes det er helt naturlig å lemleste motstandere, lage mål med hendene, hindre mål med hendene eller true med søksmål på grunn av en strekk i eget lår.

Keeper
Stefan Logi Magnusson skal hindre motstandernes forsøk på å klinke ballen i kassa.
Foruten at ”logi” betyr noe sånt som vitenskap, eller lære, er dette en relativt ukjent spiller i Norge.
Han kom til Lillestrøm i 2009 fra KR Reykjavik, og har ikke rukket å spille mer enn tre a-lagskamper for sin nye arbeidsgiver.

Forsvar
På Åråsen satsets det på et komplett usympatisk forsvarsspill og da trenger man også smakløse spillere for å følge taktikken.

Frode Kippe og Karim Essediri er personifiseringen på manglende sjarme, fullstendig smakløshet og fristilt fra sympati og er således perfekte profiler for Lillestrøm generelt og i forsvar spesielt. Begge har lange rulleblad bør være en solid utfordrer for enhver motstander som vil lage mål mot Lillestrøm. Spesielt om de ønsker bein fri for brudd i samme slengen.

All den tid dommerne synes holding, lugging og klyping innenfor 16-meteren er helt greit, har Lillestrøm altså et svært godt forsvar.

Midtbane
Lillestrøm erkjenner at de har ett stykke igjen før de blir like usympatiske som FC Lyn Oslo og har derfor forsterket midtbanen med Erling Knudzon. Sammen med superveteranen Espen Søgård og klubbhora Tarik Elyounossi har Lillestrøm en potensielt frekk midtbane med kvaliteter nok til å skade opptil flere motstandere i en kamp.

Selvsagt har også Lillestrøm skaffet seg et par Nigerianere som Hassane Dosso og Emanuell Nosa Igiebor. Her er det grunn til å tro på finspill og frekke gjennomspill.

Selv om publikummet på Åråsen neppe synes slikt spill er all verden å klappe for.

Angrep
Navn som Oliver Occean og Arild Sundgodt får testiklene til å krympe seg i skam over å være mann.Fremfor lekre avslutninger og vakre finter av motstandere velger dette angrepet å løpegjennom enhver som står i deres vei.Ikke er det flott å se på, ikke blir det mange mål av det.Halmstrået er Anthony Ujah og Edwin Eziyodawe, dersom disse får spilletid kan man faktisk bevitne magiske øyeblikk. Sett med LSK-øyne.

Trener
Henning Berg, mannen som ble utnevnt til riksdverg på Golden Goal, gjorde det godt i en klubb uten spillere, uten sjarme og uten penger.
Nå leder han et lag med penger og spillere.

Fjoråret viste ikke at Henning fikk bedre resultater med flere ressurser, likevel vet vi at mannen tross alt har et potensial.
Videre kan vel mannen også omtales som en profil, selv om vi gjerne hører ”profil” som et positivt ladet ord.

Oppsummering
En del av forutsetningene for å lykkes ligger til rette for Lillestrøm SK. Samtidig ligger alt til rette for å mislykkes.
Dersom resultatene uteblir har klubben sterke investorer i ryggen som kan kjøpe laget ut av ett hvert problem.
Problemet er bare at investorene forlanger å få sysle med det sportslige. Historien viser at dette sjelden er gunstig.

Antageligvis klarer heller ikke Lillestrøm SK å leve opp til forventningene om å være et stabilt topplag og havner et sted midt på tabellen.

Lillestrøm i tall
Keeper: 4
Forsvar: 7
Midtbane: 6
Angrep: 4
Trener: 8
Økonomi: 6
Publikum: 7

Totalt: 42

Legg igjen en kommentar