Dagboka torsdag 4. mars 2010

Vi hedrer de som hedres kan. Stort sett det vi snakker om i dag. Syng en sang for Harmeet Singh Bevisene på at Vålerenga er i ferd med å bli Norges største fotballtalentfabrikk begynner å bli synlige. Fra klubbens sider sakser vi følgende: Harmeet Singh er kåret til årets fotballnavn av Oslo Fotballkrets. Diplom og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. mars 2010»

Vi hedrer de som hedres kan. Stort sett det vi snakker om i dag.

Syng en sang for Harmeet Singh
Bevisene på at Vålerenga er i ferd med å bli Norges største fotballtalentfabrikk begynner å bli synlige. Fra klubbens sider sakser vi følgende:

Harmeet Singh er kåret til årets fotballnavn av Oslo Fotballkrets. Diplom og 10 000 kroner i premiepenger ble delt ut på kretstinget mandag kveld.

Kretsstyret i Oslo Fotballkrets uttaler i sin begrunnelse at Harmeet Singh har utmerket seg gjennom at han allerede som juniorspiller spilte seg til fast plass på Vålerenga Fotballs a-lag. Han er også ydmyk og en hardtarbeidende U21-landslagsspiller.

Vi I VPN gratulerer Harmeet og husker da vi så han som guttespiller under Norwaycup. De fleste var enige om at dette var en spiller for framtida. Og det har han altså blitt, og han er også et meget godt eksempel på at det arbeidet som ble startet opp under Siem og Rekdal er i ferd med å gi avkastning. Det er med andre ord mulig å skape gode spillere i egen klubb.

VPN vil også sende en gratulasjon til klubbens spillerutviklere og talentutviklere!

Bra jobba!

vif-hockey.no vs. vif-fotball.no
På en eller annen måte fikk vi det for oss å sammenlikne nettsidene til klubbens to fyrtårn. Mest fordi vi ikke helt skjønner hvorfor klubben ikke benytter sidene sine til å markedsføre kommende kamper og det eneste Oslolaget i Tippeligaen, men også fordi vi ble tipset om at hockeyfolket virkelig har fått fart på saken.

Og dersom vi skal være ærlige så syns vi at hockeyfolket har fått til noe fotballgutta ikke har klart: Det er å skape en tydelig identitet for sidene med bruk av lay-out, bilder, innhold og tekst. Fotballsidene ser ut som en gammel versjon av Nettavisen (og det er vel det de er…).

Vi anbefaler at noen på Valle tar en en telefon til noen på Jordal og får orden på sakene.

Og ellers da
Joda. Norge vant 1-0 over Slovakia på bortebane i en treningskamp. Flere ex-spillere var i aksjon, og det var tydelig at dette var kampen der alle marginers store mor var tilstede på begge sider av banen. Det var stang-ut i alle mulige varianter såvidt vi kunne se – nesten så det var komisk. Moldskred satte inn en suser og dermed er Norge så godt som klare for EM 2012.

Hopp Anette, Hopp
Gårsdagen var viet til balladen om førstehoppet i Holmenkollen. Romøren hoppa på tirsdag kveld. Sagen hoppa i går. Selv så mener vi at det beste hadde vært å la Bjørn Wirkola ta det første hoppet. Tenk litt på den mens du sitter der og klør deg på balla og venter på seriestart.

For deg som ikke vet det så åpner vi på hjemmebane mot Viking mandag 15. mars klokka 19.00.

Legg igjen en kommentar