Brasiliansk landslagsspiller til Vålerenga…!

Endelig vil mange si, endelig er han vår. Han er bare en medisinsk test unna en kontrakt over fire år. Langsinte vil ikke glemme skuffelsen over at han knuffa oss ut av cupfinalen i kampen mot Molde. Andreas Nordvik er klar for Vålerenga. Martins plan A Andreas Nordvik er en spiller som passer inn i … Fortsett å lese «Brasiliansk landslagsspiller til Vålerenga…!»

Endelig vil mange si, endelig er han vår. Han er bare en medisinsk test unna en kontrakt over fire år. Langsinte vil ikke glemme skuffelsen over at han knuffa oss ut av cupfinalen i kampen mot Molde. Andreas Nordvik er klar for Vålerenga.

Martins plan A
Andreas Nordvik er en spiller som passer inn i Martins plan A. Han er ung, han er ambisiøs og han er i norgestoppen i sin aldersgruppe, noe en drøss kamper for aldersbestemte landslag viser. På sine 23 år har han rukket å få med seg 27 tippeligakamper. Andreas Nordvik er halvt brasiliansk, og med tanke på egen utvikling og karriere passer han derfor selvfølgelig bedre inn på Vålerenga enn i en klubb i Trøndelag.

Nordvik bekler både midtstopperplassen og backplassen og som spiller kjennetegnes han av relativt bra fart, stor aggressivitet i spillet og vilje og evne til å bidra fremover i banen. Han er altså ingen “klareringsstopper”.

Sitatet
Da han kom til oss på lån i 2009 uttalte han “Jeg ser frem til å komme til Oslo og bli en vålerengagutt”, en uttalelse som nærmest er en selvfølge for alle landsens gutter, men som allikevel varmer i hjerterota. Du blir nok ikke en vålerengagutt av et leieopphold på et par måneder Andreas, men nå tar du steget fult ut. Vi gleder oss!

Løse spekulasjoner
Fra høyst usikkert hold erfarer VPN at Nordvik kostet mindre enn 500.000 i overgangssum og er således en billig forsterkning som trolig går rett inn i startoppstillingen vår.

Diksjonsskandale?
Skal man finne noe negativt med Nordvik, og det er det jo alltid noen som er opptatt av, så kan man forsiktig si at han har dïksjonsutfordringer. Her diskuterer folk om det skal være tillatt med hijab og burka, samtidig som det i alle år har vært stilltiende akseptert at folk kan snakke trønderdialekt rett opp i fleisen på deg.
Legg om tvert og problemet er løst!

La oss si det med orda til Steffen Iversen: Rosenborg er ræva!

Velkommen til Vålerenga, Andreas!

Fakta:
Navn: Andreas Nordvik
Født: 18. mars 1987
Tidligere klubber: Vålerenga, Rosenborg, Haugesund, Nardo
Landskamper: U21 – 7 U18 – 2
Draktnummer: 3, da han var på lån hos oss i 2009
Kontrakt: Fire år fra 4. mars 2010 (Altså ut 2013 sesongen)

Les mer om fireårsavtalen med Andreas Nordvik på vif-fotball her

Legg igjen en kommentar