Dagboka onsdag 3. mars 2010

Nok en signering, litt mindre gretten i dag – men vi lar ikke ting ligge av den grunn. Andreas Nordvik er klar for Vålerenga Så gikk det slik vi regna med. Rosenborg valgte å la Andreas Nordvik gå til Vålerenga. Til RBKs nettsider sier Nordvik: – Jeg må spille fast for å nå mine mål. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. mars 2010»

Nok en signering, litt mindre gretten i dag – men vi lar ikke ting ligge av den grunn.

Andreas Nordvik er klar for Vålerenga
Så gikk det slik vi regna med. Rosenborg valgte å la Andreas Nordvik gå til Vålerenga. Til RBKs nettsider sier Nordvik:

– Jeg må spille fast for å nå mine mål.

Og dermed er gutten Vålerengaspiller de neste fire årene. Bra, sier vi. Truls Haakonsen (Hvem er det? Spør du kanskje. Han er Sportsdirektør i Vålerenga.) sier det slik:

– Vi var veldig fornøyd med utviklingen han hadde da han var her i høst og bestemte oss tidlig for at dette var en spiller vi ønsket å ha her permanent.

Det syns også vi i VPN. Hakonsen (Det er han litt runde med briller.) sier også dette om Nordvik:

– Han fungerte godt både sportslig og sosialt og er en spennende spiller sett i forhold til hvordan fotballen utvikler seg. Han er i riktig alder, har fart, er god med begge bein og har et stort utviklingspotensiale.

Ja, dette begynner å flaske seg (som brura sa). Vi liker filosofien bak det hele, og vi liker innstillinga til Nordvvik. Erik Hoftun (det er han fyren i RBK som ser ut som om han har vært modell for en av figurene i Christoffer Nielsens univers) sier det slik:

– Det er to forhold som ligger til grunn for at vi selger Andreas nå. For det første har han utgående kontrakt, nå får vi betalt for spillere som er på veg bort. Det andre er at Andreas har vært her i mange år uten å spille seg til fast plass. Dette er til det beste for spilleren, og best for Rosenborg, sier Erik Hoftun til RBK.no.

Andreas har følgende å si om sin tid i RBK:

– Jeg har vært her 6-7 år og har sterke følelser for Rosenborg. Samtidig trivdes jeg godt i Oslo, og tror jeg vil utvikle meg videre.

Bra, veldig bra. Vi gleder oss til å se Nordvik takle Rosenborgspillere så det lukter svidd karsk, skinnvæst og mokkasin. Steffen Iversen dine dager er talte.

Innstilling og sånt
Vi lurer fortsatt på om det er noen i klubbens ledelse som har tenkt til å gjøre noe med publikumsoppslutningen. Hva er egentlig planen for det hele? De sju første kampene går på TV. Vi åpner mot Viking på hjemmebane. Mandagskamp – noe av det mest bedritne som finnes – og mot et lag som på det meste klarer å mobilisere 250 tilreisende supportere.

Og slik fortsetter det. Og er det noen som vet noe om dette? Hvorfor er det så vanskelig å få henda opp av lommene og kommunisere til Oslos befolkning at det er på tide å komme seg opp av godstolen og bort til Ullevaal?

Klubben har noen bannere på sine sider, sånn ca midtveis nedover. Der inviteres man på kick off 8. mars for 3. kvartfinale i hockey NM og oppstart av fotballsesomgen 2010.

Hva med kampen da?

Jeg ønsker meg et stort banner på toppen av sida med følgende tekst:

«Kom deg på seriepremieren mellom Vålerenga og Viking – klikk her for billetter!»

Hvor vanskelig kan det være da?

Legg igjen en kommentar