Dagboka fredag 26.februar 2010

Det drar seg mot helg. I dag er det kamp mot Skedsmo for våre nest beste spillere. Kampen mot Skedsmo Vålerenga leiker ikke butikk, for nå skal Martins plan B gå som en rød tråd gjennom klubben. Rekruttlaget, juniorlaget, ja helt ned til guttelaget skal spille etter Martins Plan B. Plan A er naturlig nok … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26.februar 2010»

Det drar seg mot helg. I dag er det kamp mot Skedsmo for våre nest beste spillere.

Kampen mot Skedsmo
Vålerenga leiker ikke butikk, for nå skal Martins plan B gå som en rød tråd gjennom klubben. Rekruttlaget, juniorlaget, ja helt ned til guttelaget skal spille etter Martins Plan B. Plan A er naturlig nok forbeholdt A-laget. Det vi i redaksjonen lurer på er om Old-Boys må spille etter en gammel plan, i tilfelle er det dumt, for de fungerer ikke noe særlig. Ja altså de gamle planene, spillerne fungerer, de bare fungerer langsommere. Skal du se plan B må du komme deg til Vallhall kl 16.30.

Snart er alle i trikot glemt
Takk og lov, nå nærmer seriestart seg slik at vi som er dritt lei av å høre om rubbing, swix og voks nå kan få fred. Denne helga skjer det lite i Vålerenga, men det blir mer action tirsdag med hockey og håndball.

Vålerenga i helga
Kok deg en toddy og se på TV med åpne vinduer noen timer, det er kaldt, det trekker, men du får den gode markafølelsen uten å bli svett og stresse rundt i kø.

En kommentar til «Dagboka fredag 26.februar 2010»

Legg igjen en kommentar