Ny 4-års kontrakt for Moa!

Endelig. Kontrakten om fire nye år i Vålerenga er undertegnet. Om det betyr at Moa er her i 2014 er heller tvilsomt, men det tenker vi ikke på i dag. Etter en strålende første sesong i Vålerenga med landslagsdebut og greier, gikk det tyngre for Moa i fjor. Likevel gikk ryktene om voldsomme overgangssummer til … Fortsett å lese «Ny 4-års kontrakt for Moa!»

Endelig. Kontrakten om fire nye år i Vålerenga er undertegnet. Om det betyr at Moa er her i 2014 er heller tvilsomt, men det tenker vi ikke på i dag.

Etter en strålende første sesong i Vålerenga med landslagsdebut og greier, gikk det tyngre for Moa i fjor. Likevel gikk ryktene om voldsomme overgangssummer til europeiske klubber. Etter hva vi husker var ryktene oppe i 35 millioner, Heerenveen var det hotteste tipset. Men i takt med dalende form forsvant tilbudene og mulighetene. Likevel: Moa var en hårsbredd unna salg før vinduet stengte for en drøy måned siden, men Hannover trakk budet i siste liten, et bud som kunne gitt gode kroner i den slunkne klubbkassa vår.

Hva klubben må ut med for å beholde Moa, har ikke VPN klart å snuse opp ennå, det er sikkert ikke småpenger. For noen uker siden regnet vi ut på basis av dagens gullpris, at et seriegull koster svimlende 222mill. Om dette fordeles på 11 mann tilsvarer det 22 millioner og det passer kanskje med ryktene som gikk i fjor om at Moa hadde tegnet en svært lukrativ fireårskontrakt med Vålerenga. Disse ryktene var det ikke hold i.

Nå er det ikke lenger rykter. Vålerenga har bladd opp det som trengs, og det som trengs er sannsynligvis mye mindre enn det TV2 erfarer seg fram til. Gull koster. Vi trengte denne kontrakten for å være med å konkurrere om seriemesterskapet. Moa har vist gryende form allerde, og blir garantert bedre enn i fjor. Det er både godt og dumt. Spiller han altfor godt er veien til utlandet kort uansett kontrakt, men da står i hvertfall klubben igjen med mye gryn. Vi er kjempefornøyd med at Moa og Vålerenga endelig kom til enighet, når det gjelder juvelen Moa legger vi gjerne til: koste hva det koste vil.

Takk, Moa!

Les mer på vif-fotball her Her forlenger Moa

Legg igjen en kommentar