Dagboka tirsdag 23. februar 2010

Det er bare vinterkulde som gjør at denne dagboka ikke er skrevet i nærvær av en flokk kyr. NSB har nemlig plassert skribenten stående på et jorde. Så her står vi da mens konduktøren og lokføreren prøver å finne ut hva som skjedde da toget plutselig tok kvelden tidlig på morgenen. Kamp mot Sandefjord Sandefjord … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. februar 2010»

Det er bare vinterkulde som gjør at denne dagboka ikke er skrevet i nærvær av en flokk kyr. NSB har nemlig plassert skribenten stående på et jorde. Så her står vi da mens konduktøren og lokføreren prøver å finne ut hva som skjedde da toget plutselig tok kvelden tidlig på morgenen.

Kamp mot Sandefjord
Sandefjord har kanskje et av Norges i særklasse styggeste stadionnavn, men det tror jeg dem driter i for tiden. Matta med ekte naturgress er nemlig klar til å ta i mot Vålerenga 7. mars. Kampen som også er den siste før alvoret starter går kl. 18.00 og det er bare å glede seg til vintersesongens siste tullekamp.
Jeg for min del er ikke veldig imponert over kvaliteten på motstanden i vinterens kamper, vi snakker andrelaget til København, en håndfull middels Tippeligalag og ellers jallalag nedover i ligasystemet.
Skal du ut og sloss med Mike Tyson så sparrer du ikke mot bestemora di i ukene før kampen, men det er sikkert en mening med alt.

Fotballtinget
I det som ser ut til å bli et av de mer røffe fotballting på svært lang tid, der Hallen og Kåfjords menn er rundt og trygler om støtte og skyfler møkk, ja der har vi i år sikret oss førstehåndsrapporter. Vi vil gi deg referat fra selve tinget, fra tingsmiddagen, fra spillet i korridorene og maktkampen om et av idrettsnorges mektigste verv. Noen klubber sender en delegat, andre, vel VPN har bare en mann på plass, men til gjengjeld er det Gabardinmannen, med tale og stemmerett.

Fotballtinget 2010
Denne uken vil vi gi deg saker som vi tror er av interesse på det forestående fotballtinget, visste du forresten at valgkomiteens innstilling gir flere LSK-medlemmer sentrale roller i dømmende og styrende organer i NFF. Vi gir deg mer om dette og andre saker i dagene fremover.

Dagen i dag
Mens jeg sitter og tenker på hvordan ganglaget til togkonduktøren hadde vært med konduktørlua stikkende ut av sin bakre hulromsåpning, kan jo du glede deg til dagboka resten av uka, en dagbok som vil glede deg med Sjappesalg og nevnte oppladning til fotballtinget.

Legg igjen en kommentar