Dagboka mandag 22. februar 2010

Helgen gikk av stabelen med seier på alle fronter. Vålerenga rykker opp i Futsal etter en intet mindre enn syk målforskjell, Vålerenga nærmer seg kvalikplass i håndball, A-laget tok seier mot FC København og det er egentlig bare verdensherredømme som gjenstår når fotballsesongen sparkes i gang om noen få uker. 2-1 over FC København Ståle … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. februar 2010»

2-1 over FC København
Ståle Solbakken, Norges usympatiske fremtidige landslagssjef, måtte tåle deng i København. Mens danskene er inne i sesong var det et norsk lag mot slutten av vinterdvalen som førte og vant kampen. Solbakken som mener han har to ellevere som kan vinne ligaen i Danmark ga planløst et ansikt og ble lett bytte for Martins menn. Dersom det er oppfunnet en medisin mot bakrus som faktisk virker skal du ikke se bort fra at det dumper inn et referat fra kampen, i mellomtiden kan du jo kose deg på klubbens offisielle sider.
Kampen starter med at Freddyboy setter ballen i eget mål og danskene leder 1-0 til pause. I andre omgang putter Moa to ganger og viser at fotball ikke alltid er urettferdig. Deilig seier, deilige mål, men langt fra så deilig som Moas signatur på en ny fireårsavtale. Signer Moa, signer! Hvor vanskelig skal det være, det er autografen din på et stykke papir, vis det til advokaten og morra di når du har signertg, så får du sikkert ros der også. Signerer du hurtig får du gratis tilgang til alle fremtidige dagbøker her på VPN, med full refusjon dersom du er misfornøyd..

Tampedenging på Jordal
De var høyt oppe kanaripippene ti minutter før slutt, skulle de endelig klare å ta skalpen til hovedstadens stolthet? Hvilken dag det ville vært på Romerike og jordene rundt. Vel, den dagen kom ikke, Vålerengas håndballherrer låste målet, anført av en meget god målvakt, samtidig som vi pøste på fremover. Kampen ble snudd og Vålerenga vant til slutt 23-20. Grattis til håndballgutta som nå er på kvalifiseringsplass, med en kamp i mindre spilt enn hovedutfordrer Oppsal. I denne sammenhenggen snakker vi naturligvis kvalifisering som i opprykk. Vålerenga er i ferd med å fosse oppover i divisjonssystemet.

Futsalgutta leker seg til 1. Divisjon
Med en målforskjell på 111-29 er Vålerenga i praksis klare for førstedivisjon i Futsal en runde før serieslutt. Vi har tre poengs forsprang til neste utfordrer, men med en målforskjell som ikke ligner grisen er det kjørt, vi rykker opp. Kampene i helga endte med 18-3 over KFUM og 10-1 over Brandbu.