Verdens beste damer !

Vålerengadamene har tenkt å bite fra seg etter opprykket til 1. divisjon. Stabæk ble slått 3-1 i årets første treningskamp, og resten kan du lese på VIF-dame-bloggen. Her på VPN gir vi ordet til Speller’n Her kommer verdens beste damer! Minnene om kvinnelandslagets krabbetog med ”svettebånd-Anka” og Linda Medalen som de store forbildene er det … Fortsett å lese «Verdens beste damer !»

Vålerengadamene har tenkt å bite fra seg etter opprykket til 1. divisjon. Stabæk ble slått 3-1 i årets første treningskamp, og resten kan du lese på VIF-dame-bloggen. Her på VPN gir vi ordet til Speller’n

Her kommer verdens beste damer!

Minnene om kvinnelandslagets krabbetog med ”svettebånd-Anka” og Linda Medalen som de store forbildene er det eneste som slår meg ved ordene ”verdens beste damer” akkompagnert av sure toner. Så jeg ønsker meg noen nye assosiasjoner.

La meg presentere Vålerenga damer A, anno 2010!

Noen av dere ble litt kjent med oss mot slutten av 2009-sesongen. En gjeng med selvsikre fotballjenter som var på vei mot en rekordsesong og opprykk til Toppfotballen. Noen måneder har gått og vi er inne i varmen i Toppfotballen, selvsikkerheten er der og vi kan nesten ikke vente til sesongen starter i slutten av april.

Det skjer noe med hodet ditt når man er del av et lag som nærmest ubeseira går gjennom sesongen og knuser all kvalikmotstand. Man føler rett og slett at man er best. Best til å være Vålengajente, best til å spille fotball. Vi er selvfølgelig begge deler.

Også har vi jo en rekke andre ekstremt gode kvaliteter:

  • Vi kan synge Vålerenga kjerke noenlunde vakkert (til og med Marte fra Toten kan denne teksten utenat etter kun en halv sesong i klubben).
  • Drive varetelling på ICA (vi venter fortsatt på den rike, halvgamle onkelen som skal åpne pengesekken og la ”dugnader” bli et ord vi slår opp i ordboka).
  • Arrangere flest mulig sosiale sammenkomster på kortest mulig tid(for det er ikke nok med sosialt samvær 5 dager i uken.)
  • Trene bevegelighet (for alle dere som liker en god latter – følg med når halve laget turner rundt på gresset i pausene mellom fotballøktene. Til info er det fotballspillere dere ser, ikke koordinasjonsløse amøber).
  • Skrive treningsdagbok hver dag. Hele tiden. (lurer på om ivrige trenere kan rapporteres til datatilsynet for ulovlig overvåkning…)

Men som dere sikkert skjønner, er ikke dette det vi driver med hver dag. Vi driver med trening og forberedelser mot en spennende sesong. Og jeg er overbevist om at vi kommer til å bli lagt merke til i 1. divisjon i år. Om det er bevegelighetstreningen som utgjør den store forskjellen, er usikkert. Det jeg imidlertid vet er at vi har alle forutsetninger for å vise at det bare finnes ett lag i Norge. Nemlig Enga.

Med verdens beste damer!

Legg igjen en kommentar