Dagboka mandag 15. februar 2010

Ukas første Dagbok gir det det du trenger før kveldens hockeymatch, informasjon om kampen mot FCK og ikke minst bringer vi nyheten om at Willoch inntar kontorene på Valle. Fryd deg! Gratis i Køben Vi er nå en uke unna vinterferie, for de aller fleste i vårt distrikt, og en ukes tid unna den overdrevne … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. februar 2010»

Ukas første Dagbok gir det det du trenger før kveldens hockeymatch, informasjon om kampen mot FCK og ikke minst bringer vi nyheten om at Willoch inntar kontorene på Valle.
Fryd deg!

Gratis i Køben
Vi er nå en uke unna vinterferie, for de aller fleste i vårt distrikt, og en ukes tid unna den overdrevne interessante treningskampen mot FC København.
Mange velger nok å ankomme byen, som flommer over av røde pølser og bedritne tattoosjapper, sjøveien. Alle med fartstid veit hvor lett det er å bli blakk når en er stuet sammen på en båt stappa full i fristelser og Ståle Solbakken er nok en av disse.
I hvert fall har noen hos FC København forstått at vi ikke har noe særlig penger igjen kampdagen og lar rett og slett være å ta betalt i porten.
Så da gjenstår det bare å se hvor mange av oss som kommer seg i land.

Atter en Vålerengabok
Vi kan for tiden lese at Arild Rønsen igjen skal skrive bok om Vålerenga. Denne gangen skal ”Historien om Vålerenga” fortelles i en serie bøker som lanseres under fanen ”Historien om”. Miniklanen skal få sitt helt egne kapittel, og du er herved invitert til å skrive ditt eget liv.
Som den bohemen du er!

I natt smeller det
I Canada er de Olympiske lekene i gang. På generelt grunnlag kan man vel mene mye om alle atletene som konkurrerer i trangest trikot uten at alt vil være positivt.
Svært lite faktisk.
Allikevel er det et lyspunkt for Vålerenga er representert, endatil i en idrettsgren der de benytter løstsittende klær. For til natta braker det endelig løs!

To av våre egne gutter skal ut i ilden for første gang i natt. Norge møter Canada til første kamp i gruppespillet. Lars Erik Lund og Lars Erik Spets er med i troppen. Morten Ask måtte melde forfall etter en skade i siste oppkjøringskamp og er blitt erstattet med Spartaspiller Jonas Andersen. Det er også usikkert om NHL/AHL-proff Ole Kristian Tollefsen rekker kampen grunnet sykdom i familien. Videre er det en hel drøss spillere med fortid i Vålerenga med på laget.

Et Norge uten isbjørner på brystet kan neppe omtales som favoritter, men det er likevel en stor dag for norsk ishockey. Kampen kan du se direkte i NRK Nett-TV med HD-kvalitet (dersom din internettforbindelse har tilstrekkelig kapasitet) eller i vanlig TV-signaler på NRK1 fra 01.30 natt til Tirsdag.

Heia Norge!

Åja, også har vi selvsagt et sjukt fett intervju med Lars Erik Lund også.

For øvrig er Norge i gruppe med Canada, Sveits og USA noe som har resultert i at man på diplomatnivå har utfordret hverandre til duell i curling (!) og ishockey.
Det hele blir et spetakkel i Spikersuppa mandag kveld klokka 16:00-20:00.
I kveld altså.

Canada elsker Vålerenga
Hvorfor nevner vi dette? Vålerenga Ishockey er med på å arrangere det hele, dessuten står dette å lese på den offisielle invitasjonen:

After the competition, there will be an opportunity to learn from and play with the Vålerenga players present and to try out curling with the guidance of experienced curlers. Hot drinks, pancakes and maple syrup will be served.

Fritt oversatt betyr dette at den canadiske ambassadøren mener Vålerenga er det kuleste som fines I hele verden og han skulle ønske klubben kunne helles over frokostpannekakene sine.

Kåre Willoch til Valle
Uventet nok ser det ut for at Kåre Willoch har lempet ut Martin Andresen på Valle og skal fremover styre skuta.
Fra pressemeldingen leser vi følgende:

Kåre ser seg rundt og får øye på en litt rotete og slank utgave av Odd Nerdrum.
– Ja, du med sauen på hodet:
– Morten Pedersen, Dagbladet: Er det ikke litt rart at du som Høyremann velger å jobbe i en klubb med så sterk arbeiderklassekultur som Vålerenga?

Svaret på dette får du i den splitter pine gale bloggen for dataspillet Football Mangaer.

Etterpå sender du mail til kontakt_ossATTvpnDÅTTno og gratulerer oss med at vi har lært å lage overskrifter og ingresser av Graff hos VIF Media.

Vålerenga i dag
Har du ikke fulgt med på hva som er skrevet?
I dag skal du i Spikersuppa før du rusler en tur ned på Bohemen for et rolig glass.
Etterpå sitter du hjemme og melder deg til tjeneste for Klanens medlemsservice slik at vi som betaler kan bli innrullet i mantallet.
Så kan du få lov til å se våre egne iskrigere bryte intimsonen til Canadiere.

Les også:
-Ærefullt !

Trist – tristere – tristest

Legg igjen en kommentar