Dagboka fredag 12. februar 2010

Fortsatt sju blå og vel så det. Vålerenganytt er det lite av, men det er slik det skal være i februar. God helg! Litt penger Vi skrev i går at selv om Vålerenga har dratt til seg uvanlig mye sponsormidler i år så er det ikke dermed sagt at utgiftene kan økes. Inntrykket vi satt … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. februar 2010»

Fortsatt sju blå og vel så det. Vålerenganytt er det lite av, men det er slik det skal være i februar. God helg!

Litt penger

Vi skrev i går at selv om Vålerenga har dratt til seg uvanlig mye sponsormidler i år så er det ikke dermed sagt at utgiftene kan økes. Inntrykket vi satt igjen med av Pål Breens uttalelser var at klubben ville slite nok som det er med å gå i null. Nå viser nitidig tolkning av vif.no at akkurat det var kanskje å ta litt hardt i. I et intervju på VIF TV sier nemlig Martin at midlene frigjort av Erik Hagens overgang muligens kan brukes på spillerkjøp. Hør bare her:

– Vi leter en midtstopper. Har han fart, er duellsterk og spillende tar vi gjerne han, sier Andresen til VIF TV.

– Nå har vi fått frigjort noen midler så vi har noe å gå med. Vi har flere spillere på blokka, så får vi se hva vi ender med.

Jepp, vi får se.

Men det hadde unektelig smakt med en hurtig midstopper. For ikke å snakke om en back eller to. Bare for sikkerhets skyld liksom.

Mere mas fra Klanens medlemsservice

Denne datt inn i postkassa i dag tidlig, og vi viderbringer gjerne. Det er en melding fra Klanens medlemsservice det er snakk om:

Vi har nå sendt ut giroer på e-post til alle som er registrert med e-postadresse i vårt medlemsregister, bortsett fra de som allerede har betalt for 2010.

Denne utsendelsen fungerer som et supplement til utsendelsen av papirgiroer 25. januar, og hvis du har mottatt faktura både per brev og e-post trenger du selvfølgelig bare å betale én av dem.

Vi veit at det fortsatt er noen som ikke har fått giroen, og dette kan skyldes blant annet mangelfull informasjon på medlemmets profil, overivrige spamfiltre eller utdaterte e-postadresser.

Derfor: Hvis du ikke har mottatt giro for betaling av medlemskontingent for 2010, verken per brev eller e-post, ber vi om at du sender en e-post til medlem[ætt]klanen[dått]no og forteller at du ikke har hørt fra oss. Da sender vi deg beløp, konto- og KID-nummer for betaling.

Lørdag

Husk at Sjappa holder åpent helt fram til kl 18.00 lørdager, fra og med i morgen

Legg igjen en kommentar