Januar 2010

Årets første måned er over og vi ser litt på hva vi selv mente om det som har skjedd siden fyrverkeriet smalt over hovedstaden og hva som har opptatt forumet. Med andre ord gikk forsettet om å være mindre navlebeskuende i dass. Liten fyr med stort ansvar Januar starta som januar skal. Vondt i hodet … Fortsett å lese «Januar 2010»

Årets første måned er over og vi ser litt på hva vi selv mente om det som har skjedd siden fyrverkeriet smalt over hovedstaden og hva som har opptatt forumet. Med andre ord gikk forsettet om å være mindre navlebeskuende i dass.

Liten fyr med stort ansvar
Januar starta som januar skal. Vondt i hodet og flatulens. I mangel på nye saker å mene noe om, mente den første dagboka i januar en hel del om de ti foregående årene, til en forandring var det lite som tydet på at dette var forfattet av nabolagets gretne, gamle gubbe.
Allikevel tok det ikke en uke en gang før Valle presenterte en skikkelig nyhet. Hæstad, gutten fra Sørlandet med historisk lavt lortfall, er utnevnt som kaptein. Denne turbolada go’saken får med andre ord ansvaret for å lede troppene ut i krigen. På forumet var det tilløp til høflig applaus og hysteriske gledeshyl over utnevnelsen, mens noen undra seg over at Troy ikke fikk ansvaret.

Takk og farvel
Mens interessen for kapteinsutvelgelsen er dalende og trafikken synker, annonseres det at Boltholf, vår trofaste venn og keeper, løses fra kontrakten. Selv om avskjeden er vemodig er den verken tragisk eller overraskende. Massene samles om å gratulere og hylle hederskaren som har ledet oss til triumfer i Cup og tårer i serien. Lite ante vi vel at denne avskjeden kun var en øvelse i å takke for denne gang med keepere.

Neste ut av rekka var ingen andre en første sisteskanse, Troy Perkins. Mannen som leda ”fucking Vålerenga” til, foreløpig, siste bøtte vil hjem til kjempenes fødested; kjemper som Big Mac, Super Slurp og pannekaker med sirup.

I kjølvannet av dette fikk vi bevitne menneskets irrasjonelle handlingsmønster i møte med nyheter de ikke vil ha. Beskjeden kom betegnende nok samme dag Dagboka syrlig bemerket at verden er utrolig kjedelig og at det ikke skjer noe som helst.

Mange meninger, liten forstand
VPN forsøkte å gjette hvem som ville komme mellom stengene våre etter Troy, og tittet på sannsynlige kandidater som mer eller mindre var, og er, tilgjengelig for overgang. Vi har aldri påstått å vite noe som helst om det meste, heller ikke fotball. Derfor ikke spesielt overraskende at Lars Hirschfeld glimret med sitt fravær i våre lister.
Ikke bare ønsket vi en ny keeper velkommen, hele fotballen begynte så smått å røre på seg:
Skeid hjemme og Follo borte har gitt oss svar på om folk fremdeles er gretne etter vinterpausen.

Det er de.

Spørsmål om hvorfor Hafslund ikke leverer varme til vår utendørs kunstgressbane når vi virkelig trenger undervarme er stilt, men ikke besvart. I grunnen fikk vi ikke svar på så mye annet heller målt etter disse kampene.
Derimot viste Dagboka stor empati da det ble kjent at fem guttunger fikk bli med til La Manga, og konkluderte med at det må være stor stas.

Når vi nå har avsluttet årets første måned har vi rukket å gjennomføre to kamper, en seier og ett tap etter straffespark på La Manga. Selvsagt går ikke dette upåaktet hen på forumet, selv om interessen foreløpig er heller litt lunken. Om man legger innlegg på forumet til grunn i hvert fall.

Hva som sies på puben derimot vet vi ikke, sånne steder holder vi oss unna.

Røstene fra forumet
Av alle pågående diskusjoner er ryktebørsen den mest populære. Tilsynelatende er intet så interessant som å gjette på sviktende grunnlag, en del av oss har til og med gjort dette til en krevende hobby.
Med jevne mellomrom dukker også debatten angående trommer opp. Selv om det allerede finnes ni tråder med ”tromme” i overskriften, og enda flere som omtaler trommer i en eller annen form, er det alltid en kødd som skal lage en ny tråd om temaet. Variasjonen denne gangen er en avstemning hvor man kan være for, mot, skikkelig imot eller litt imot trommer.

For egen regning er jeg sikker på at trådstarter ikke engang er i stand til å beseire en markise.

Ellers har jo kapteinsutvelgelse og keepere som reiser og kommer vakt stor interesse.

Om trafikken
Folk har god tid på denne tiden av året. 22 minutter, i snitt, har folk brukt på å lese om…veldig lite. Det kan hende det kommer av at mange er på ferie, i hvert fall kan vi notere besøk fra 96 land/regioner og ikke mindre enn 808 byer.
Han som har besøkt Guangzhou i Kina har vel befunnet seg på det mest eksotiske stedet mens VPN har vært favorittleverandør av skral lektyre.

Er det samme fyr som besøkte Phnom Penh i Kambodsja?

Mest aktivitet ble registrert 13. januar, samme dag det ble kjent at Troy Perkins takket for seg.

I tunge stunder vender man seg til sine egne for trøst.

Legg igjen en kommentar