Dagboka tirsdag 27. januar 2009

Vålerenga sikret seg i går en ny midtstopper for å fylle hullet etter Kjetil Wæhler. Sjappa tilbyr flytur for de som har lyst å få med seg serieåpninga. Og VPN bedriver stadig voksenopplæring i forbindelse med medieavtalen. Ny midtstopper Vålerenga sikret seg i går en ny midtstopper, nemlig 18-årige Stefan Strandberg fra Mandalskameratene som har … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. januar 2009»

Vålerenga sikret seg i går en ny midtstopper for å fylle hullet etter Kjetil Wæhler. Sjappa tilbyr flytur for de som har lyst å få med seg serieåpninga. Og VPN bedriver stadig voksenopplæring i forbindelse med medieavtalen.

Ny midtstopper

Vålerenga sikret seg i går en ny midtstopper, nemlig 18-årige Stefan Strandberg fra Mandalskameratene som har vært på prøvespill i en måndeds tid eller så. Dette prøvespillet har tydeligvis gått ganske så bra: Strandberg har nemlig underskrevet 4-årskontrakt.

– Vi har fått en spennende og ung midtstopper. Han har en moden spillestil for alderen, er bra med ballen og gjør kloke valg, sier Martin Andresen til vif-fotball.no.

På tide sier vi. Midtstopperstallen har sett meget tynn ut en god stund nå, ikke minst etter at Kjetil Wæhler dro til Aalborg. Selv med tre stykker som slåss om to plasser, Hagen, Muri og Strandberb, kan bli litt i minste laget – Erik Hagen får jo gult kort bare han viser seg på banen og skader kan man aldri garantere mot, men det antydes at Andresen er fornøyd med disse tre. Regnestykket går kanskje opp i og med at man alltids kan bruke Freddy?

Uansett ønskes Strandberg hjertelig velkommen til klubben, alle rapporter så langt er enige i at gutten ser meget bra ut.

Sesongåpning

Vålerenga åpner 2009-sesongen borte mot Rosenborg søndag 15. mars klokka 20:00. Kampen mot Rosenborg er nå bekreftet til søndag 15. mars kl 20:00. I og med at NFF dermed fortsetter kampanjen «Helst ingen bortesupportere takk» må det ekstraordinære tiltak til for å komme seg på kamp. Da er Sjappa god å ha. Det blir nemlig arrangert flytur opp og ned på kvelden.

Prisen vil bli kr 1650,- pr person som inkluderer fly tur/retur Oslo-Trondheim, buss i Trondheim (flyplass-stadion og stadion-flyplass).

Flyet har avgang kl 17:00 (nei, det er ikke mulig tidligere) og retur etter kampen.

Påmelding gjøres til veie@vif.no.

Påmelding er bindende og må betales innen 10. februar. (Du vil motta svarmail når du melder deg på.) Når du melder deg/dere på trenger du å fylle ut navn + telefonnummer.

Ingen grunn til å nøle vel?

Forøvrig

Så driver VPN voksenopplæring, også i dag, i forbindelse med RBKs stadige problemer med å begripe virkeligheten. Og for alle andre: det er snakk om 30 millioner som skal fordeles basert på klikk til klubbene. Vålerengas andel av dette kan fort bli stor nok til å dekke både en og to midtstoppere til. Følg anbefalingene nederst på siden, så skjønner dere hva det er snakk om.

Les også:
Webtall for dummies
Dagboka mandag 26. januar
RBKs dobbeltmoral – stjeler fra konkurrentene

Legg igjen en kommentar