Dagboka tirsdag 26. januar 2010

Det er treningskamp mot Tromsø, Drillo speider etter nye landslagskjemper og Vålerenga får ros, det er i korte trekk dagens dagbok. Drillo er tilbake Mannen som på egenhånd bygde opp Norge til en fotballnasjon på et høyt internasjonalt nivå er tilbake i sjefsstolen. Nå forteller han at Hæstad er den som er nærmest av dagens … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 26. januar 2010»

Det er treningskamp mot Tromsø, Drillo speider etter nye landslagskjemper og Vålerenga får ros, det er i korte trekk dagens dagbok.

Drillo er tilbake
Mannen som på egenhånd bygde opp Norge til en fotballnasjon på et høyt internasjonalt nivå er tilbake i sjefsstolen. Nå forteller han at Hæstad er den som er nærmest av dagens spillere, men at det er flere han finsikter. Nå som Martin Andresen er borte betyr det vel i første rekke at de aktuelle er Moa og Amin Nouri, så blir det heller opp til resten av gutta å ta de skritta som gjør de aktuelle for spill i løpet av sesongen. Både Fellah og kanskje Harmeet har det i hvert fall i seg, det lille ekstra som gjør at man får sjansen til å irritere resten av verden og glede oss.

Treningskamp mot Tromsø
Etter å ha starta sesongen mot to jallalag venter årets første kamp mot skikkelig motstand på La Manga i dag. Den første kampen sier ikke all verden, men det er godt å komme i gang og kanskje ser man konturene av hvordan Vålerenga vil spille i år. Spillergruppa virker i hvert fall fornøyd med opplegget og det er en bra start.

Ros til Vålerenga
I en dokumentar på NRK om norsk innvandringshistorie får Vålerenga ros. Historien tar utgangspunkt i hetsen av Caleb Francis på Bislett og viser hvordan klubben og Klanens målrettede arbeid har båret frukter og skapt en klubb og Klan med sunne holdninger og viktig arbeid på dette området.

Vålerenga i dag
Treningskamp mot Tromsø på VIF-TV. Ellers er det hockeykamp i kveld, Vålerenga møter Manglerud Star, eller Hockey star mot Manglerud Star, for de som husker Shampos herlige sangkarriere. Vi gleder oss.

Legg igjen en kommentar