Dagboka onsdag 20. januar 2010

Fotball ute og issport inne. Hau-hau! Det er vinter! Likevel har ikke Tippeligaen starta, men dagene går og dagboka består. Les den om du gidder. Follo – Vålerenga Martin er ute etter å drille førsteellever. Det er ikke tøys, vi leser det på vif-fotball.no. Hva han mener om å finne deler av elleveren på Strømmen, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. januar 2010»

Fotball ute og issport inne. Hau-hau! Det er vinter! Likevel har ikke Tippeligaen starta, men dagene går og dagboka består. Les den om du gidder.

Follo – Vålerenga
Martin er ute etter å drille førsteellever. Det er ikke tøys, vi leser det på vif-fotball.no. Hva han mener om å finne deler av elleveren på Strømmen, Kjelsås eller Lørenskog går over vår forstand. Kanskje er Patrick Fjell fra Lørenskog og Martin Hansen fra Kjelsås mulige rekrutteringskandidater som Vålerenga ønsker å se nærmere på, men som alternativer mot Viking om snaut måneder? Kom an! Det blir like dumt som det var å trekke Vålerengas utstøtte André Emilio Stormo Garcia fra Strømmen inn som back mot Skeid. La gå at vi ikke ønsker å forverre eller å tilføre nye skader på klubbens egne spillere i lite viktige treningskamper i januar og derfor heller kjører risikoen for en smell over på andre klubbers spillere, men hva med å gi våre egne unge talenter bittelitte grann øvelse sammen med de beste?

Vålerenga skryter av barne- og ungdomsarbeid og egen rekrutteringsevne til A-laget. Trenerteamet har et forklaringsproblem her.

Ellers meldes det om en svært kjedelig treningskamp på Ski i går. Og hva så? Kong Vinter ruler. Hvem bryr seg om januar i mai? Hvem bryr seg om rulleskøytesesongen i juli?
Ålreit, da: Hadde noen brydd seg i sommer så hadde kanskje den gamle nasjonalvintersporten ligget på et høyere nivå nå i høysesongen, men det det har endt opp med tre uker før høydepunktet i Vancouver, er at det drives intens SMS-trening for primadonna Bøkko som skal slippe sekundering fra Johan Olav Koss og som gleder seg til rundetider på tekstmelding i OL.

Så det er for så vidt greit at noen tar fotballens silly season alvorlig og følger med på januarkampene våre, men litt merkelig er det at Sumo sender TV-team til Ski Idrettspark og legger såpass stor medieinnsats i noe så lite vesentlig som det en spasertur med fotballknotter på iskaldt krøllgras egentlig er. Les mer om den viktige kampen på vif-fotball.no eller eller på Follo FKs hjemmesider . Lars Hirschfeldt debuterte, og mener nordmenn er gale som digger utefotball i januar.

Årvåkne TV2 sport røper under overskriften VIF skuffet mot Follo at kampen aldri ble noe fyrverkeri.

Da vet vi det. På samme måte som det aner oss at norsk fotball har til gode å slå gnister i rimfrost.

Ishokcey
Det gikk gæernt i Sarpsborg i går og forspranget er krympa til fire poeng. Om Sparta gjentar bedriften og slår Vålerenga på Jordal i morgen, er seriemesterskapet vi hadde i lomma i romjula plutselig mindre opplagt. Vi gleder oss til kampen, og det gjør gårsdagens Vålerengadødare og tomålsskårer Alexander Larsson også, som sa dette til VGnett etter 6-3 seieren i går:

– Jeg gleder meg. Vålerenga er mye bedre hjemme, men det skal bli moro! Jeg liker kampene mot Vålerenga. VIF er et tøft og ærlig lag. Jeg tror også publikum liker de matchene.

Ja vi liker!

Og, ja: Vi er ærlige!

Vålerenga i dag
Sportquiz selvfølgelig. På Bohemen klokka 18.

Les også:
Dagboka tirsdag 19. januar 2010

Legg igjen en kommentar