Dagboka tirsdag 12. januar 2010

Naturlig nok skjer det liksom ingenting hverken i norsk fotball eller i Vålerenga. Vi abefaler en tur på ski og eller sportsquiz på Bohemen, men det først etter at dagboka er lest og fordøyd. Kjeder seg Manchester City tar sjumilssteg oppover tabellen, Afrikamesterskapet krabber sakte igang med en flom av merkelige og uventede resultater, Juventussupportere … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. januar 2010»

Naturlig nok skjer det liksom ingenting hverken i norsk fotball eller i Vålerenga. Vi abefaler en tur på ski og eller sportsquiz på Bohemen, men det først etter at dagboka er lest og fordøyd.

Kjeder seg

Manchester City tar sjumilssteg oppover tabellen, Afrikamesterskapet krabber sakte igang med en flom av merkelige og uventede resultater, Juventussupportere brenner setene sine i protest, og Lionel Messi scorer hat-trick på Tenerife i Barcelonas nedsabling (Tenerifeværingene i min vennekrets påstår at kampen var jevn, med mange målsjanser fordel Tenerife helt fram til det første målet, tro det den som vil). Men i norsk fotball så kjeder man seg, hvordan kan man ellers tolke at Nils Johan Semb er ute for andre gang denne uken med synspunkter i ytterkanten av hva som kan anses som fornuftig. Sist var det størrelsen av tippeligaen han ville gjøre noe med (ikke så ufornuftig det, men å stadig klå på serieformatet er ikke noe sunnhetstegn, se bare på hockeyserien). Nå er det, nok en gang, Rosenborg han heier fram:

– Den norske serien har vært altfor ustabil. Jeg håper to-tre lag klarer å stabilisere seg i toppen, at de store klubbene er topp fire hele tiden. Det har ikke skjedd siden RBK dominerte. I andre ligaer har du ofte tre-fire gjengangere i toppen. Celtic og Rangers er alltid topp i Skottland, Brugge og Anderlecht i Belgia, og i Nederland har du noen flere, mener toppfotballsjefen. Jeg ser bare RBK som kan bli stabile av de store lagene. Vålerenga, Brann og Viking har store ressurser, men har ikke vært topplag på lenge. FFK ble toer ett år og rykket ned året etter – samme høsten som de spilte E-cup, sier Semb i Dagbladet.

Akk ja. Nostalgi etter perioden med Nils Arne Eggen. Da var alt godt da. Eller rettere sagt det skjer ikke en dritt i norsk fotball annet enn at spillerene langsomt jobber seg i form etter julepausen og Dagbladet med flere er desperate etter en eller annen uttalelse som kan holde interessen sånn nogenlunde varm.

Nei. Kjeder man seg har jeg et mye bedre forslag. Nemlig.

Sportsquiz på Bohemen

Etter lengre tids opphold så er det på onsdag igjen duket for sportsquiz. Det meldes at det er plass til flere lag. Kl. 18.18 begynner gildet. Dessuten så kan man få med seg et par tre kamper etterpå: Liverpool – Reading, Juventus – Napoli, og Sevilla – Barcelona. Det er bare å samle sammen et par tre venner så er en hyggelig onsdagskveld i boks.

Les også:
Overalt og over alle 
Dagboka mandag 11. januar

Legg igjen en kommentar