Dagboka tirsdag 4. august 2009

Det er bekymringsfulle dager for fotballen i Oslo. Heldigvis har ikke den virkelige krisen nådd Oslos stolthet enda, men du kan jo være syk selv om du ikke er kopla til en respirator også. De leser dagboka i vest En indignert mail fra ”Preben von Lanke” satte Dagboka skikkelig på plass i går. VPN og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. august 2009»

Det er bekymringsfulle dager for fotballen i Oslo. Heldigvis har ikke den virkelige krisen nådd Oslos stolthet enda, men du kan jo være syk selv om du ikke er kopla til en respirator også.

De leser dagboka i vest
En indignert mail fra ”Preben von Lanke” satte Dagboka skikkelig på plass i går. VPN og Vålerenga har feil fokus som koser oss med Lyns dødskamp. VPN finnes ikke ydmyke og lurer på hva slags fokus som gjør at pappaguttene sitter og leser VPN, når Oslos parker er fulle av tomflasker. Ellers registrerer VPN at Lyn må selge folk for å kvitte seg med folk, det er et lite paradoks når Lyn alltid lider under mangel på folk. Blir det først tomt på tribunen, eller banen, se det er spørsmålet.

Seier for andrelaget
Andrelaget slet seg til en 4-3 seier i andredivisjon i går. Det var Jarl Andre som sikra seieren med en avgjørende skåring i andre omgang. Vi gratulerer med tre poeng som er viktige for å holde andrelaget på høyest mulig nivå.
Vålerenga sjanseløse
Graff og gutta dere har en jobb å gjøre med spillere og trenere på Valle. Som supporter ønsker du aldri å høre at laget ditt er sjanseløst. Du ønsker det i hvert fall ikke når du har tatt fri fra jobb og svidd tusenvis av spenn for å støtte laget ditt i Europa. Vi vil høre at det blir vanskelig, men at vi skal trøkke skikkelig til de hårete greske jævla og se hvor langt det rekker.
Her har disse greske kara raska over norske damer på strendene der nede i årtier, nå er det faen meg på tide å vise disse folka hvis feminitet bare overgås av franskmenn, hvor skapet skal stå. Send alle gutta hodeløst i angrep, la oss i hvert fall få følelsen av at vi ga det et forsøk.

Vålerenga og forsterkninger
Min tese har alltid vært at for en trener med full tillit finnes det alltid midler i kassa. For Martin Andresen er kassa tom. Det kan bare bety to ting, enten er kassa tom eller så er kassa tom fordi de med penger ikke har tro nok på prosjektet til at de vil betale det som trengs. Bare tiden vil vise, men det var skuffende å se ”Indy” fra Lyn ta turen til Viking.
Han hadde hatt den pondusen vi mangler med Hagen ute, samtidig som han er en god stopper. Vi håper Håkonsen og gutta har oversikt og at det er spillere på veg. Med landslagspausen som kommer har vi i hvert fall tid nok til at vi kan forhandle i ro og mak. At vi trenger forsterkninger og da spesielt bakover på banen behøver vi ikke ringe Drillo for å få bekrefta.

Kontaktannonse for Bjørn Heidenstrøm
I skrivende stund skal Bjørn Heidenstrøm etter mine beregninger ha ankommet England. Som vi skrev fredag er Bjørn selskapssyk for tiden. Han vil derfor treffe akkurat deg. Alle aldre, begge kjønn, ja selv firebeinte er av interesse. Skal du til England så sjekker du reiseruta til Bjørn på http://www.theshirt.no/, eller søker opp gruppa til The Shirt på Facebook.
Er du keen på å se drakta fra laget ditt på TV og samtidig støtte en god sak så får du resten av laget til å signere på den og sender den til Bjørn i posten. Draktene som samles inn, skal sys sammen til verdens største drakt og presenteres under åpningen av Fotball VM 2010.

Har du planer om å møte Bjørn i England, kan du ta kontakt med oss, så kan det hende vi har et oppdrag til deg også.

Litt moro må det være for Bjørn at det denne gangen faktisk skrives noe om han når han er i England..

Helt til slutt. Bjørn er avhengig av venner og kjente for å få prosjektet sitt til å gå fremover, så kjenner du noen som kan hjelpe Bjørn med overnatting eller transport langs ruta så tar du kontakt med Bjørn via Facebook-gruppa.

Vålerenga i dag
Bekymre deg litt over tilstanden i klubben vår før du koser deg med krisen i Lyn og priser deg lykkelig over at det ikke er oss som må selge 2000 restbilletter til Liverpool-kampen denne uka.

Legg igjen en kommentar