Dagboka onsdag 5. august 2009

Panzer viser hvem han er, troppen mot PAOK er klar og vi snakker litt om sykling. Panzer er tilbake Jernmannen fra Veme hopper rett ut av helsekøen han står i for å bli hofteoperert, for å hjelpe Vålerenga med å denge grekera i morra. Det er slik vi liker å se deg Panzer, det er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. august 2009»

Panzer viser hvem han er, troppen mot PAOK er klar og vi snakker litt om sykling.

Panzer er tilbake
Jernmannen fra Veme hopper rett ut av helsekøen han står i for å bli hofteoperert, for å hjelpe Vålerenga med å denge grekera i morra. Det er slik vi liker å se deg Panzer, det er slik myter skapes.
Vi husker historien om hvordan du hoppa ned fra massasjebordet i garderoben og ned på stengulvet for å vise at kneet ditt holdt en cupfinale mot Odd. Lenge etter at du har lagt opp vil den historien og denne om hvordan du møtte på kamp nærmest med rullator gjøre at du vil bli huska som en legende, som den jernmannen du fortjener å bli huska som.

Troppen mot Paok
Vi har tatt ut rubb og rake av det som er tilgjengelig. Det betyr tretten utespillere og to keepere. Her er de fjorten utvalgte:
Vålerengas tropp: 1 Troy Perkins, 34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 5 Erik Hagen, 8 Martin Andresen, 9 Mario Roberto Martínez, 11 Morten Berre, 14 Bengt Sæternes, 17 Mohammed Fellah, 19 Dawda Leigh, 23 Kristofer Hæstad, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 31 Kristian Brix, 33 Amin Nouri

Det er altså en fair sjanse for at du som sitter i steikende sol i Hellas får se Super Mario i en ordentlig kamp. Grunnet manglende medisinsk godkjenning ble vår venn fra Honduras ikke klar før i tirsdag kveld. Nordvik og Shelton er ikke spillebrettiget til denne runden. Nordvik har allerede spilt for RBK, mens Shelton kan bli klar til senere runder. Jarl Andre blir hjemme for å vente på barnefødsel.

En gladnyhet for deg som skal være her hjemme i gamlelandet er at kampen går på TV2s betalingskanaler.

Sykkelturen til Bjørn Heidenstrøm
Ut fra kartet som er lagt ut på The Shirts sider på Facebook skal Bjørn i dag tråkke rundt i havneområdet ved Harwich og Ipswich på veien inn mot London. Husk å holde deg på feil side av veien Bjørn! Skal du til London en av dagene har du altså mulighet til å møte mannen som ble omtalt som en skalla dust på tysk lokalradio etter å ha sykla rundt med kjerra si på autobahn.

Vålerenga i dag
En del av dere setter kursen mot Hellas, vi andre får tiden til å gå med noe forfriskende på Bohemen, Vertshuset eller kanskje hjemme hos mamma. Selv spiser jeg en nystekt Vålerenga-toast før jeg tusler på jobb. Det nærmer seg ny kamp og det er kanskje lurt å krysse fingra allerede nå for at vi skal slippe skader i det bakre leddet i morra.

Legg igjen en kommentar