Dagboka onsdag 29. juli 2009

Freddy er blitt sjuk. Et par lag herjer i Norway Cup, og Stefan Strandberg blir utlånt til Bryne ut august måned. Freddy er sjuk I følge vif.no har Freddy vært plaget av kraftig hodepine tidligere i sommer. Dessverre så viser det seg at grunnen er at han har et lite hull mellom hjertekamrene. Dermed er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29. juli 2009»

Freddy er blitt sjuk. Et par lag herjer i Norway Cup, og Stefan Strandberg blir utlånt til Bryne ut august måned.

Freddy er sjuk

I følge vif.no har Freddy vært plaget av kraftig hodepine tidligere i sommer. Dessverre så viser det seg at grunnen er at han har et lite hull mellom hjertekamrene. Dermed er det duket for sykmelding mens Freddy venter på operasjon for å fikse feilen.

– Inntil nødvendig behandling er gjennomført kan ikke dos Santos delta i full trening eller kampsituasjon, sier medisinsk ansvarlig i Vålerenga Fotball Erik Rosenlund til vif.no.

Og hovedpersonen selv er forståelig nok ikke videre fornøyd med tingenes tilstand.

– Jeg satser på å være tilbake på fotballbanen i løpet av høsten, men ber om forståelse for at jeg ikke ønsker å uttale meg ytterligere om situasjonen, sier Freddy dos Santos.

Freddy er en sann Vålerengahelt, og vi ønkser ham alt det beste.

Er det ikke på tide med en god nyhet snart?

Norway Cup

Vår korrspondent følger fortsatt med og har i dag sendt oss dette:

Vålerenga (1) B25 – G16 (født 1993)

Etter utklassingseire både mot Sparby og Notodden med 10-0 seier i begge kampene, tok jeg en prat med lagets kapteinsteam, Andreas og Gard. De var godt fornøyde så langt, men mente likevel at begge kampene fort kunne endt med flere mål.

Lagets målsetning er å følge opp 92-årgangens seier fra i fjor i samme klasse.

Litt senere på dagen fulgte de unge VIF-gutta opp med en real overkjøring av Skodje, med 7-0. Hvilket gjør at de ender med 9 poeng og 27-0 i målforskjell på 3 kamper. Selv om dette er såkalt breddeidrett, varmer det et Vålerengahjerte når bønda blir så til gangs rundjult.

Gruppespill B25
Lag Kamper V U T + – Poeng
Vålerenga 3 3 0 0 27 0 9
Skodje 3 2 0 1 9 10 6
Sparbu 3 1 0 2 8 15 3
Notodden FK 2 3 0 0 3 1 20 0

Vålerenga 2 B19 – G16 (født 1994)

Dette laget stiller i en årsklasse over sin egen, for å få best mulig matching inn mot senere turneringer. Et livlig, smilende og fornøyd Vålerengalag ankommer Klansteltet etter å ha fullført sine tre gruppespillkamper. 3 seire og et fattig mål imot, gir gutta en målforskjell på 10-1.

Lagets målsetning er i hovedsak kamptrening. Med resultatene i B-klassen så langt, er det heller ikke helt umulig å se for seg en superfinale.

Gruppespill B19
Lag Kamper V U T + – Poeng
Vålerenga 2 3 3 0 0 10 1 9
Hødd 3 2 0 1 11 3 6
Stjørdals-Blink 3 1 0 2 5 3 3
Sotra SK 3 0 0 3 0 19 0
Sluttspillene er nå igang i Norway Cup. Alt om Vålerengas sluttspillkamper kan du lese her.

Stefan Strandberg til Bryne ut august

Det overrasker neppe noen at Stefan Stranberg får sjansen til å spille på seg litt spilletid i og med at han sliter med å få plassering på a-lagsnivå i Vålerenga.

– Vi har fortsatt stor tro på Stefan og ønsker å gi han spilletid på et så høyt nivå som mulig for hans egen utvikling. Dette er en fin sjanse for han til å få spille på et godt Adeccoligalag. Det var Stefan positiv til selv og det er vi positive til sier Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

Det er Bryne det er snakk om og Strandberg skal få ønsket om midtbaneposisjon, altså ikke midtstopper, oppfylt.

– Det er en avtale som strekker seg fra 1.august til 30.august. Så får vi se hvordan det går etter endt periode, om vi trenger han selv eller om det passer at han forlenger, sier sportsdirektør Truls Haakonsen, også han til vif.no.

Legg igjen en kommentar