Dagboka tirsdag 28. juli 2009

Kaz Sokolowski er syk. Martin er ute og speider. Norway Cup er begynt. Og Troy Perkins har ingen grunn til å oppholde seg utenfor Europa lenger. Kaz Sokolowski Som kjent kom Kaz Sokolowski til Vålerenga som hjelpetrener i år, mens sønnen Tomasz dro vestover til Viking. Nå er Kaz blitt syk og ligger på sykehus. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. juli 2009»

Kaz Sokolowski er syk. Martin er ute og speider. Norway Cup er begynt. Og Troy Perkins har ingen grunn til å oppholde seg utenfor Europa lenger.

Kaz Sokolowski

Som kjent kom Kaz Sokolowski til Vålerenga som hjelpetrener i år, mens sønnen Tomasz dro vestover til Viking. Nå er Kaz blitt syk og ligger på sykehus.

– Det er en personlig sak og har ingenting å gjøre med at det var gamleklubben Lyn vi slo. Min far er dårlig og ligger på sjukehuset, forklarer Sokolowski overfor Stavanger Aftenblad.

– Det ble for mye for meg. Jeg er altfor følelsesmessig engasjert både på og utenfor banen, men vet pappa hadde sendt meg avgårde til både trening og kamp, fortsetter Sokolowski.

– Min far, mor og jeg er helt alene i Norge. Men de høyere makter har en plan og oversikt over det som skjer. Jeg tror jeg kommer styrket ut av dette på sikt, avslutter Sokolowski.

VPN ønsker god bedring.

Ny angriper, dersom ikke bartene tar ham

Martin Andresen og spillerutvikler i Vålerenga, Andrea Loberto, var på Ski stadion for å følge kampen Follo – Kristiansund.

– Vi er her for å titte litt generelt både på Follo og Kristiansund, sa Andresen til oblad.no, men kanske spesielt på Follo-angiperen Alexander Ruud Tveter.

Dessverre så har Rosenborg også fått øynene opp for spilleren og 18-åringen har vært på treningsopphold os RBK.

– Han er veldig spennende. Ruud Tveter har fin alder og har gode egenskaper. Han er teknisk og har fin fysikk, dessuten er det manko på venstrebeinte spillere, sa RBK-speider Stig Torbjørnsen den gang da.

Hovedpersonen er åpen for hva det skal være, for eksempel Vålerenga:

– Det er aktuelt om det skulle komme et tilbud. Men om også RBK er interesserte, vet jeg ikke hva jeg har lyst til, sa Ruud Tveter til Østlandets Blad.

Norway Cup, Vålerenga (1) – C32 (G’95)

Etter 1-1 mot Sandefjord hadde laget bestemt seg for å reise seg i kampen mot Giv-Akt. Det gjorde de også mesterlig. VIF-gutta viste fra start hvem som eide kampen, og etter kort tid stod det 2-0. Da begynte showet. I ren Barcastil ble motstanderne psykisk, fysisk og fotballmessig rundjult med lekkert pasningspill, flotte kombinasjoner og en rekke frekke finter. VIF-gutta ga seg ikke før det til slutt stod 5-0. Kampen endte moralsk sett 6-0, da dommeren på et merkeligvis annulerte en lekker frisparkscoring. Hvis det er indirekte frispark, minner VPN om at dommer markerer dette med en hevet arm.

Etter kampen tok jeg en prat med lagets kaptein, Burak. – Målet vårt er å vinne turneringen. Det avhenger selvsagt av hvem vi møter. Vi har en bred stall og et svært godt samhold, takket være Geir og Stian (lagets trenere, skrib.anm).

Vi kommer med mere etter hvert som våre korrespondenters rapporter strømmer inn.

Tap for Troy

Mexico var totalt overlegne og ga seg ikke før de hadde satt fem mål bak Vålerenga-målvakt Troy Perkins i finalen i Gold Cup. Start-spilleren Clarence Goodson var også i aksjon for USA, skriver Aftenposten.

Til pause sto det 0-0, men deretter kan det umulig ha vært morsomt å hete Troy Perkins. Men han fikk nå spille da, og det i selveste finalen. Vi satser på at de matchvinnende redningene kommer mot PAOK.

Legg igjen en kommentar