Vålerenga – Odd Grenland 0-3

Det er faen meg helt føkkings utrolig.. Vi har minst fire 100% sjanser pluss to-tre sjanser vi normalt hadde omstatt til minst ett mål for en drøy måned siden. Odd har 4 sjanser, samtlige kunne vært avverget før de fikk avsluttet. De 3 første sjansene blei mål, og den fjerde reddet Kongshavn mesterlig. De tre … Fortsett å lese «Vålerenga – Odd Grenland 0-3»

Det er faen meg helt føkkings utrolig.. Vi har minst fire 100% sjanser pluss to-tre sjanser vi normalt hadde omstatt til minst ett mål for en drøy måned siden. Odd har 4 sjanser, samtlige kunne vært avverget før de fikk avsluttet. De 3 første sjansene blei mål, og den fjerde reddet Kongshavn mesterlig. De tre andre var han sjanseløs på.

Ullevaal Stadion, 26.07.2009 18.00
Tippeligaen 19. runde, 9549 tilskuere

Vålerenga 0 ( 0) – Odd Grenland 3 ( 1)

Mål:

0-1 Brenne (26)
0-2 Kovacs (66)
0-3 Kovacs (87)

Gult kort Vålerenga: Storbæk (25)

Vålerenga: Kongshavn – Nouri, Hagen,Fuenmayor, Storbæk – Hæstad, Andresen, Singh (Berre 71), Fellah (Zajic 62) – Moa, Leigh (Mos 78)

Odd Grenland: Arni Gautur Arason – Steffen Hagen, Morten Fevang, Torjus Hansén, Anders Rambekk – Simen Brenne, Tommy Svindal Larsen, Kenneth Dokken – Fredrik Gulsvik, Peter Kovacs, Bentley Akabueze.

Hoveddommer: Heidi Hauge

——————————————————————————–

Det er faen meg helt føkkings utrolig.. Vi har minst fire 100% sjanser pluss to-tre sjanser vi normalt hadde omstatt til minst ett mål for en drøy måned siden. Odd har 4 sjanser, samtlige kunne vært avverget før de fikk avsluttet. De 3 første sjansene blei mål, og den fjerde reddet Kongshavn mesterlig. De tre andre var han sjanseløs på.

Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde altfor store forhåpninger før denne kampen. Men jeg blei positivt overrasket i begynnelsen av kampen. Vi hadde sjanser og vi hadde spillet.

Odd scora, uten at det faktisk uroa meg nevneverdig. Men så begynte dommer Heidi Hauge å surre igjen. Og da fulgte like godt resten av Vålerenga-laget etter.

For å starte med det minst negative, Nouri, Singh og Kongshavn er de som får godkjent idag. Nouri holdt god standard i nesten hele kampen, Singh var ballsikker og relativt passningssikker den tiden han var utpå, og Kongshavn kan ikke bebreides for målene. Og Kongshavn virket trygg på sine innvolveringer, kanskje burde han boksa på det ene målet, men samma det. Forsvaret vårt må ta all skyld for de 3 målene.

Slik jeg ser det, har vi nå en ny 2. keeper på a-laget.

Scoringene våre? Hvor har det blitt av dem?

Jeg satt å så Nannskog brenne alle sjansers mor på TV i går. Jeg tror faktisk jeg lo i søvne i hele natt. Men for å si det på pokerspråk, vi ser den, og høyner med to til.

Fy faan, jeg kommer til å gråte i søvne i hele natt. Fordelen er vel at de som evt var der for å se Moa, driter i å kjøpe han nå. Og forhåpentligvis kommer han tilbake med den selvtillitten og fryktløse innstillingen vi veit at han har liggende et sted, og blir i VIF en sesong til.

Men det er noe som gikk fryktelig galt i dag. Fuenmayor (hvorfor i hælvete har vi kjøpt han egentlig? Mannen er 30 år gammal!!!) blir satt til å «temme» Kovacs, som på sin side «bare» er 100 cm høyere enn Fuenmayor.

Hagen som egentlig bare kan bidra på cornere for tiden, Storbæk, som muligens er Tippeligaens dårligste spiller for tiden, spiller som vanlig. Martin som normalt sett er stabil og god, men idag var han faen meg ikke verdig drakta engang. Men han fullfører kampen, med kanskje ny rekord i feilpassninger. Singh blir byttet ut, og dermed blei all kreativitet borte.

Fellah var jo ikke i nærheten av rykte han har fått på seg. Treig, feilpassninger og ikke en finte som satt. Fikk altfor mye spilletid. Doffen var ikke god, men heller ikke dårlig. Kjempa som vanlig, og vil ikke si noe mer om han. Dawda var delvis OK, men han falt relativt fort av lasset, har sett det før liksom. Ser dritsliten ut, og får ikke til en dritt.

Byttene kom altfor seint, men de som kom inn gjorde ikke forskjellen de heller. Moa, faan ass. Jeg orker ikke skrive mer dritt nå, men HVA FAAN SKJER A?

Jeg mener at denne sesongen er ødelagt allerede, vi tar aldri Tromsø i cupen, og i kvaliken mot Grekera, er vi sjanseløse.

Jeg foreslår at vi bruker resten av sesongen til å planlegge neste sesong fra nå av. Hvem skal ut, hvem skal inn. Skal vi tenke lenger enn bare neste sesong? Skal vi heller stase på de yngre og bygge opp et bedre lag på sikt med yngre spillere? Vi rykker ikke ned denne sesongen, men vi er ikke i nærheten av pallen eller europacup.

Jeg orker ikke gjennoppleve alle de svært dårlige prestasjonene i hodt mitt nå, så de av dere som gjerne vil gjenoppleve dette, se på Sporten.

Egentlig burde dagens VIF forsvar gå inn i historiebøkene som tidenes dårligste forsvar. Synd at Nouri var en del av det, han var god og gjorde sitt beste idag. Men den passiviteten som enkelte viste idag, er utilgivelig. Uansett tidligere meritter i klubben. Det er en skam.

Sist, men ikke minst, må jeg jo igjen nevne dommer Heidi Hauge. Ikke at han avgjorde til Odds fordel, men han dømte faen meg så jævli dårlig og ukonsekvent. Ikke bare mot oss, men også til vår fordel. Det er latterlig at en av Norges «beste» dommere klarer å dømme så dårlig. Jeg blir faen meg skremt.

Børs kommer når vår børsmekler har drukket av seg skuffelsen.

Lang pause…..

Det er tirsdag kveld, 50 timer etter at Heidi båste av kampen. Her er
spillerbørsen:

Kongshavn 4
Storbæk 2
Hagen 2
Fuanmayor 3
Nouri 5 BB
Hæstad 4
Andresen 2
Singh 4
Leigh 3
Fellah 3
Moa 3

Innbyttere:
Zajic 4
Berre For kort tid
Mos For kort tid

Legg igjen en kommentar