Dagboka mandag 27. juli 2009

Vi sitter fortsatt 8401.35 km unna Ullevaal og nærmeste klubb i rødt og blått er FC Tokyo. Fortsetter Vålerenga med tapsrekka så skal vi vurdere sterkt å bli, for det ser ikke ut som om det er mye moro å komme hjem til akkurat nå. Hva med å satse litt show til torsdagen da? Æsj … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. juli 2009»

Vi sitter fortsatt 8401.35 km unna Ullevaal og nærmeste klubb i rødt og blått er FC Tokyo. Fortsetter Vålerenga med tapsrekka så skal vi vurdere sterkt å bli, for det ser ikke ut som om det er mye moro å komme hjem til akkurat nå. Hva med å satse litt show til torsdagen da?

Æsj

Som vanlig så kommer Odd til Ullevaal for å ligge lavt, drøye tiden og håpe på en og annen heldig kontring og kanskje ett poeng. I går fikk du full uttelling og banket til slutt Vålerenga 3-0. Vi ga Molde samme behadling tidligere i år, og for å være helt ærlig så synes jeg det var mer morsomt når det gikk den veien. For å si det sånn.

Det var 4. tapet på rad og Vålerenga holder på å falle av lasset når det gjelder medalje, laget skal i det hele tatt være svært forsiktig, for med mindre spillet og spillerene viser helt andre takter – for eksempel på torsdag – så kan denne sesongen ende samme sumpa som i fjor.

– Det er tungt, vi er inne i en dårlig trend poengmessig. Jeg synes vi spiller helt ok, men vi scorer ikke mål, sier Tor Ole Skullerud til VG.

– Resultatet er det beste på bortebane i år. Men om det var vår beste bortekamp spillemessig er jeg ikke like sikker på, sier Dag-Eilev Fagermo til NTB. Med andre ord sier han rett ut at Odd hadde griseflaks som vant kampen såpass klart. Men det nå engang slik poeng delse ut i fotball.

– Det er klart det er tungt. Vi spiller og spiller og skaper voldsomt med sjanser. Vi er overlegne i banespillet, men utrolig ineffektive, sier Martin Andresen til Dagbladet.

– Vi har en målsetting om å bli blant de fire beste, og det er fortsatt realistisk, fortsetter han i Dagsavisen.

– Jeg synes jeg spiller en bra kamp, og av og til får man slike dager. Men det er klart det er tungt at vi ikke skårer når vi kjøer kampen sånn som i dag, er Moas bidrag i Dagbladet.

Det kan tenkes det er lurt å score på sjansene og slutte å slippe inn billige mål, er VPNs knappe kommentar.

Bolthof forbanna

Øyvind Bolthof synes ikke noe særlig om å bli vraket i gårsdagens kamp.

– Det var overraskende for å si det mildt. Det er fullstendig latterlig, sies i Dagsavisen.

– Jeg har gjort jobben i Tippeligaen. Jeg hadde en uheldig kamp mot Aalesund, så får jeg skylda for det som skjer i Tromsø. Men det er Martin (Andresen) som tar valgene. Det kan virke som han har problemer nok som han har, sier han videre samme sted.

Ærlig talt Øyvind, og med all mulig sympati, du kan ikke være så overrasket: Vålerenga gikk fra å være tippeligaens store formlag til tap på tap på tap når du entret banen. Klart det ikke er din skyld alene, forsvaret er og vært særdeles usselt i år, og med André Muri ute er det ikke akkurat lettere, men det er svært svært lenge siden Bolthof i mål ga noe annet enn sterke angstvibrasjoner hos i hvert fall denne supporteren.

Martin er heller ikke overvettes imponert over selvinnsikten.

– Jeg forstår ikke frustrasjonen. Vi tar ut det laget vi mener er best. Han har hatt et par dårlige opplevelser, og det var Taksdal Kongshavns tur i dag. Han har framtiden foran seg, sier han i Dagsavisen før han avslutter om Bolthof

– Han har kontrakt med oss enda en sesong, det må både vi og han forholde seg til, mener VIF-manageren.

Kaptein

I går var Troy overlegent VPNs leseres mann med 500 stemmer (499), med Hæstad som andrevalg. Lagledelsen retter seg ikke etter VPNs lesere og festa bindet på armen til Storbæk.

Men kanskje de lar oss ta ut laget?

Legg igjen en kommentar