Dagboka fredag 10. juli 2009

Ikke akkurat sol og sommer. Daniel valgte Aalborg og ellers har vi det bra. Vi gir deg den eksklusive opptakten til en ny Lyn skandale og venter på trekninga i cupen. Daniel, Daniel, Daniel Kjære vakre vene hva tenker du på? Selv om vi ser helt bort i fra det faktum at måten du foretok … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. juli 2009»

Ikke akkurat sol og sommer. Daniel valgte Aalborg og ellers har vi det bra. Vi gir deg den eksklusive opptakten til en ny Lyn skandale og venter på trekninga i cupen.

Daniel, Daniel, Daniel
Kjære vakre vene hva tenker du på? Selv om vi ser helt bort i fra det faktum at måten du foretok overgangen til Aalborg på gjorde at Vålerenga tapte millionbeløp, så stusser vi over valget ditt. Det er greit Danmark har kunstnerskatt, det er greit at du har en tidligere lagkamerat der nede. Det vi ikke skjønner er at det kan være i tråd med ambisjonene dine som fotballspiller å gå til Danmark. Klubber fra kontinentet har sikla etter deg i flere år. Espanyol og franske Lyon har vært svært interessert gjennom de siste åra og allikevel velger du Aalborg?

Behov for forandring
Daniel opplyser at det er behovet for forandring som er bakgrunnen for klubbskiftet. Vi unner deg alt godt Daniel, du har bidratt for oss i en årrekke. Begrunnelsen din derimot, den skjønner vi fint lite av. Er du sammen med ei fin dame og har behov forandring, ja så leter du etter ei finere dame å være utro med. Man velger ikke ei stygg og lubben dame full av sjukdommer og i hvert fall ikke om du er i en posisjon som gjør at du faktisk kan velge og vrake. Du fortjente rett og slett bedre Daniel, du fortjente å komme til en klubb på et høyere nivå, ikke å dra til en klubb som i beste fall ligger i samme sportslige sjikt som oss.

Lykke til, Daniel
Dagboka setter liten pris på at du i overgangssaken opptrer på en måte som gjør at Vålerenga taper millioninntekter, det harmonerer dårlig med dine lojale uttalelser i tidligere overgangsvinduer. At Vålerenga allikevel sitter igjen med mer enn skillemynt er hyggelig, men det er ille at du ”snøt” klubben for millioner. Uansett, du har gitt oss mye og Vålerenga har latt deg oppleve mye. Du har vinni det som er å vinne i norsk fotball. Vi ønsker deg naturligvis lykke til videre.

Ny skandale om Lyn under oppseiling
Etter det dagboka kjenner til sitter Lyn og Team Halden med en liten skandale i fanget. Lyn-Liverpool som skulle bli sommerens publikumsgodbit har ikke blitt den billettsuksessen de grådige i vest trodde. Billettene ble først solgt for 785 på langsiden og 525 i svingen. Prisen er nå redusert til 670,- og 470,- uten at det har fått salget til å øke.

Etter det dagboka kjenner til er antallet usolgte billetter så betydelig at det diskuteres et dramatisk priskutt på de gjenværende billettene. Våre kilder opplyser at det kan være aktuelt med mer enn en halvering av opprinnelig pris. Det er faktisk slik at per i dag har verken Lyn eller Liverpools supportere klart å selge ut sine egne billetter og det er unikt for denne type kamper. Det er bare å glede seg til reaksjonene når det neste priskuttet legges frem, ingen liker å betale 785,- for noe som bare uker senere går for 2-300,-. Dagboka gleder seg til fortsettelsen av denne føljetongen. Vel blåst, Preben.

Vålerenga i dag
Følg med på cuptrekninga klokka 12 og diskuter den til de sene nattetimer. Vi får trolig bortekamp, men hvem bryr seg. Finalen spiller vi uansett på hjemmebane.

Legg igjen en kommentar