Vålerenga – Mjøndalen 3-1

De nye bohemene glitret og sendte Vålerenga til kvartfinale i en passe kjedelig fjerderundekamp for tomme tribuner på Ullevål Ullevaal Stadion, 8.07.2009 19.00 NM 4. runde Cup, 3313 tilskuere Vålerenga 3 ( 1) – Mjøndalen 1 ( 0) Mål: 1-0 Mohammed Fellah (45+1) 2-0 Harmeet Singh (57) 3-0 Mohammed Fellah (72) 3-1 Adrian Paul (80) … Fortsett å lese «Vålerenga – Mjøndalen 3-1»

De nye bohemene glitret og sendte Vålerenga til kvartfinale i en passe kjedelig fjerderundekamp for tomme tribuner på Ullevål

Ullevaal Stadion, 8.07.2009 19.00
NM 4. runde Cup, 3313 tilskuere

Vålerenga 3 ( 1) – Mjøndalen 1 ( 0)

Mål:

1-0 Mohammed Fellah (45+1)
2-0 Harmeet Singh (57)
3-0 Mohammed Fellah (72)
3-1 Adrian Paul (80)

Gule kort Mjøndalen: Jonas Kortgaard (43), Daniel Reinoso Herrera (85)

Vålerenga: Øyvind Bolthof – Amin Nouri, Erik Hagen (Juan Fuenmayor inn 70), André Muri, Jarl André Storbæk – Harmeet Singh (Kristofer Hæstad inn 66), Martin Andresen, Mohammed Fellah – Morten Berre, Bengt Sæternes (Daniel Fredheim Holm inn 60), Bojan Zajic

Mjøndalen: Anders Rotevatn – Jonas Kortgaard (Martin Strange 55), Glenn Hilleren, Daniel Reinoso Herrera, Joackim S. Olsen – Kevin Nicol, Fabian Andersen (Adrian Paul 51), Mads Hansen, Christian Smedrud – Bajram Ajeti, Petar Rnkovic (Erik Midtgarden inn 24)

Hoveddommer: Tommy Skjerven

——————————————————————————–

De nye bohemene glitret og sendte Vålerenga til kvartfinale i en passe kjedelig fjerderundekamp for tomme tribuner på Ullevål

Duket for cupkamp mot Mjøndalen. Bare litt over 3000 på tribunen,og man får et skikkelig innblikk i hvor tomt det føles på stadion når Lyn spiller kamper. Aldri i verden om jeg hadde orket å være på kamp uke etter uke på en så tom tribune. Hvorfor Lyn ikke har byttet stadion for lenge siden skjønner jeg ikke.

1-0
Det skjer ikke en dritt før det er gått 45 minutter. Frispark fra 17-18 meter som Fellah kliner nydelig i tverligger, ned i bakken og inn. Bedre kan det ikke gjøre. Nydelig mål!

Pause
Var en tur i kiosken.Ikke å anbefale. En av tre kiosker åpne i svingen. Lange køer. Noen som beregnet feil tilskuertall i dag?

2-0
Etter 57 minutter er det Singh som får ballen på ca. 20 meter. Han klinker den i en nydelig bue over keeper og i mål. Herlig mål igjen fra en av unggutta våre!

3-0
Fellah igjen! Et nydelig skudd som sitter hardt nede i hjørnet. Nydelig mål. Har ikke Fellah snart gjort seg fortjent til plass i førsteelleveren?

3-1
En Mjøndalen-spiller får ballen midt på egen halvdel hvor han setter fart fremover. Midtbanen var totalt fraværende og Muri en smule ustabil der han rygget mot eget mål. Skuddet fra 16 meter går til side for Bolthof, som heller ikke gjør en glimrende jobb. Svakt av et Vålerenga-lag som senket skuldrene litt for mye etter 3-0.

Alt i alt var dagens kamp bare drit kjedelig. Heldigvis fikk vi noen fine mål som sørget for å holde liv i ting. Vålerenga senker seg ned på et tempo som minner mer om Adeccoliga, men presterer nok til å vinne.

Kvartfinale, her kommer vi!

Legg igjen en kommentar