Vålerenga – Rosenborg 1-2

Er det egentlig noen grunn til at du vil lese dette? RBK var bedre enn oss stort sett gjennom hele kampen. Det var ikke nødvendigvis fordi vi ikke orka eller prøvde, men fordi RBK holdt et høyere nivå i går. Ullevaal Stadion, 28.06.2009 20.00 Tippeligaen 16. runde, 19234 tilskuere Vålerenga 1 ( 1) – Rosenborg … Fortsett å lese «Vålerenga – Rosenborg 1-2»

Er det egentlig noen grunn til at du vil lese dette?
RBK var bedre enn oss stort sett gjennom hele kampen. Det var ikke nødvendigvis fordi vi ikke orka eller prøvde, men fordi RBK holdt et høyere nivå i går.

Ullevaal Stadion, 28.06.2009 20.00
Tippeligaen 16. runde, 19234 tilskuere

Vålerenga 1 ( 1) – Rosenborg 2 ( 0)

Mål:

1-0 André Muri (36)
1-1 Selvmål (70)
1-2 Rade Prica (90+2)

Vålerenga: Troy Perkins – Amin Nouri, Erik Hagen, André Muri, Jarl André Storbæk – Morten Berre (Dawda Leigh fra 74.), Kristofer Hæstad (Mustafa Abdellaoue fra 81.), Bojan Zajic, Harmeet Singh (Mohammed Fellah fra 78.) – Bengt Sæternes, Mohammed Abdellaoue

Rosenborg: Rune Almenning Jarstein – Roar Strand, Vadim Demidov, Alejandro Lago, Mikael Dorsin (Andreas Nordvik fra 83.) – Per Ciljan Skjelbred (Didier Konán Ya fra 81.), Alexander Tettey, Anthony Annan, Marek Sapara (Trond Olsen fra 66.), Rade Prica – Steffen Iversen

Hoveddommer: Per Ivar Staberg, Harstad
Assistentdommere: Magne Tøsse, Stordal og Odd Arne Vangen, Sylling

——————————————————————————–

Er det egentlig noen grunn til at du vil lese dette?
RBK var bedre enn oss stort sett gjennom hele kampen. Det var ikke nødvendigvis fordi vi ikke orka eller prøvde, men fordi RBK holdt et høyere nivå i går.

Greit vi tar ledelsen og leder til pause, greit det er dommeren som forærer RBK frisparket før utligninga. Nouri gjør en kjempejobb og kommer seg foran Dorsin, men Dorsin får frisspark og Muri legger den i eget mål.

Perkins står en kjempekamp og det er han og han alene som gjør at vi har trua på poeng, helt til trønderpakket avgjør på overtid. Savnet av Martin var stort, Singh var lite synlig, mens Bojan mister ballen utallige ganger, spesielt i andre omgang er det vondt å se.

Det mest gledelige med gårdsdagen var at Hæstad som ble bært ut på båre ikke var alvorlig skadd. Hæstad ut med skade, men det er ikke alvorlig, er det noen som gidder å sjekke hvor mange ganger det har skjedd i år? Vi håper Hæstads uflaks er oppbrukt eventuelt at noen snakker med han om smerteterskel.

Til tross for at vi ble pressa bakover og store deler av kampen blir spilt i og rundt vårt straffefelt, skaper vi kampens største sjanser. Moa er aleine med keeper, Dawda skyter uttafor helt upressa fra straffefeltet og Berre kommer bare borti ballen uten å få skutt da han kastet seg frem på bakre stolpe.

Vi tapte og det var fortjent, gull blir vanskelig, medaljer derimot, det er mulig.

Spillerbørs

Perkins 7 BB
Storbæk 2
Hagen 5
Muri 5
Nouri 4
Hæstad 5
Singh 3
Zajic 5
Berre 4
Sæternes 4
Moa 5

Innbyttere:
Leigh For kort tid
Fellah For kort tid
Mos For kort tid

Det gjøres oppmerksom på at børsen lages av andre enn de som skriver referatet.

Legg igjen en kommentar