Helgedagboka søndag 21. juni 2009

Tre poeng, hyllest og litt skadefryd. Det er i korte trekk budskapet i dagboka på en av årets lengste dager. Kampen mot Sandefjord Vi har blitt et godt bortelag. Vi satser ikke hodeløst fremover, men vi stenger igjen bak og kommer med mye folk når vi først kommer. Vi er farlige på dødball og vi … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 21. juni 2009»

Tre poeng, hyllest og litt skadefryd. Det er i korte trekk budskapet i dagboka på en av årets lengste dager.

Kampen mot Sandefjord
Vi har blitt et godt bortelag. Vi satser ikke hodeløst fremover, men vi stenger igjen bak og kommer med mye folk når vi først kommer. Vi er farlige på dødball og vi har spillere som kan lage mål ut av ingenting. Oppskriften later til å være enkel, men Martin har brukt tid på å få oss dit. Heldigvis ser det ut som han har brukt tiden godt.

Kyllinga blomstrer
Det er deilig å se Vålerenga om dagen, de unge imponerer virkelig når de får sjansen. Se på Nouri, se på Fellah, Dawda, Moa, Mos, ja vi har jo unge spillere i bøtter og spann. Det lover godt. Jeg hadde tro på Glenn Roberts, jeg hadde tro på Alexander Mathisen, men for første gang har vi et knippe spillere i ferd med å etablere seg. Spillere som har hoppet over ”ung og talentfull”, men som rett og slett tar nivået i Tippeligaen.

Bengt i 99
Ti små centimetere med offside var det som hindra kraftspissen vår fra å runde tresifra i målprotokollen. Vi gratulerer med nesten og med den betydningen du har som angrepsvåpen, herlig Bengt, herlig.
Tabellen
Vi ligger før kveldens runde et hav bak RBK, men er på andreplass. Mye tyder altså på at vi vil ligge oppe i medaljestriden til ferien. Mange av laga vi konkurrerer med må selge spillere bare for å overleve, vi er forhåpentligvis i en situasjon som gjør at vi har råd til å forsterke forsvaret med en spiller eller to.

Brødristeren har kommet
De av oss som bestilte brødrister kan glede seg over at den ankommer Sjappa allerede nå på tirsdag. Vel, dere som ikke har bestilt får stille seg i kø om dere skal brife under frokostserveringa i sommer.

Lyn
Jeg synes vi skal snakke om Lyn, ja egentlig bør vi snakke mye om dem, det er trolig ikke mange ukene igjen før det ikke er mer Lyn å snakke om. Da dem mangla tilskuere for å fylle en sving billedmanipulerte de noen og fylte kassa. Nå venter vi i spenning på når de skal fylle safen med penger fra Photoshop. Full betalingsstopp, nedrykksstrid, trygling i avisene og varsel om utkastelse fra Ullevaal, man kan knapt be om mer. Ha en fin sommer, Preben!

Neste runde
Vi møter Bodø/Glimt på Ullevaal og bør befeste vår stilling i toppen. Med Mjøndalen som venter i cupen ser det så langt ut til å bli et helt greit år.

Vålerenga i dag
Sug på karamellen fra Sandefjord, sett penger på at det blir mindre enn 3000 på Lyn-Odd og kos deg med Tippeligarunden. Nå som vi er ferdig er det liksom ikke så farlig.
Damelaget møter Lillehammer kl. 18.00 på kunstgresset på Valle og vi forventer en ny triumf, kanskje er det måten du skal bruke søndagen på.
Har du forresten kjøpt sesongkort til Vålerenga håndball?

Legg igjen en kommentar