Viking – Vålerenga 0-3

Det er langt til Stavanger. Det er forferdelig langt med buss! Men hva er vel bedre enn en 20 timers busstur, der man henter hjem enda tre poeng? Vålerenga spilte ikke så vanvittig bra, men de begynner å få til trekantene fremover. Ballsikkerhet blandet med dødelig effektivitet, uten superduoen, lover svært godt for tiden fremover … Fortsett å lese «Viking – Vålerenga 0-3»

Det er langt til Stavanger. Det er forferdelig langt med buss! Men hva er vel bedre enn en 20 timers busstur, der man henter hjem enda tre poeng? Vålerenga spilte ikke så vanvittig bra, men de begynner å få til trekantene fremover. Ballsikkerhet blandet med dødelig effektivitet, uten superduoen, lover svært godt for tiden fremover

Stavanger Stadion, 1.06.2009 20.00
Tippeligaen 12. runde, 11.835 tilskuere

Viking 0 ( 0) – Vålerenga 3 ( 2)

Mål:
0-1 Bojan Zajic (13)
0-2 Kristofer Hæstad (45)
0-3 André Muri (65)

Gult kort Viking: Trond Erik Bertelsen (64)
Gult kort Vålerenga: Martin Andresen (79)

Vålerenga: Troy Perkins – Amin Nouri, Erik Hagen, André Muri, Jarl André Storbæk – Kristofer Hæstad, Martin Andresen, Bojan Zajic (Mohammed Fellah fra 69.) – Dawda Leigh (Mostafa Abdellaoue fra 42.) Bengt Sæternes Morten Berre (Harmeet Singh fra 71.)

Viking: Thomas Myhre, Håkon Skogseid, Børre Steenslid, Ragnvald Soma (Alexander Ødegaard 61), Trond Erik Bertelsen, Vidar Nisja, Tomasz Sokolowski, Andrè Danielsen (Birkir Bjarnason 46), Martin Fillo, Peter Ijeh, Tommy Høiland (Mame Niang 61).

Hoveddommer: Kristoffer Helgerud, Tranby
Assistentdommere: Odd Arne Vangen, Sylling og Hans Christian Stormoen, Godvik

——————————————————————————–

Det er langt til Stavanger. Det er forferdelig langt med buss! Men hva er vel bedre enn en 20 timers busstur, der man henter hjem enda tre poeng? Vålerenga spilte ikke så vanvittig bra, men de begynner å få til trekantene fremover. Ballsikkerhet blandet med dødelig effektivitet, uten superduoen, lover svært godt for tiden fremover.

Kampen kommer igang og Viking får lagt et godt skudd av Peter Ijeh. Men Troy «Fuckings Vålerenga» Perkins er på riktig sted.

Etter tretten minutter vinner Bojan duellen etter et langt utspill. Thomas «Zalo» Myhre er som vanlig langt fra riktig plassert. Bojan lobber iskaldt over og det står 1-0. En utrolig viktig scoring. Herfra og ut begynner Viking og forandre på spillet sitt. De prøver ditt og de prøver datt, men det biter ikke.

Vålerenga får senere Dawda Leigh skadet som byttes ut med Mos. Dawda hadde som før i år, rett og slett bare lekt seg med Vikings forsøk. Den gutten er det faenmeg ingen som klarer å stoppe! Det eneste som går er ulovlige midler. Mos vinner rett før pause en hodeduell i feltet, og Vålerengas nye goalgetter, Kristoffer Hæstad, legger ballen i mål på et nydelig sleivspark.
Til pause står det 2-0.

Viking burde nok ha hatt straffe i førsteomgang da Amin Nouri dundrer ned en av oljelagets spillere. Dommeren var tydeligvis ikke helt på G i går. Mye rare avgjørelser, men de aller fleste i vår favør. Tydeligvis hadde Rösler brukt pausen på dette, fremfor eget lags justeringer og Viking var ufarlige til langt ute i andreomgang. De fikk likevel noe press, men det er nå helt vanlig på bortebane.

Kaptein Muri avslutter festkvelden i Stavanger. Bojan legger et godt innlegg fra frispark i feltet.

Det begynner etterhvert å bli tydelig at dette er dagen da alt går vår vei. Innkast, cornere og frispark. Viking får krafsa med seg en straffe som de smeller himmelhøyt over, men de er egentlig aldri farlige. Vålerenga har så godt grep om kampen at jeg tidlig i andreomgang begynner å se seieren.

Forsvarspillerene til Vålerenga valgte å drite i de største feilene sine. Det er en veldig fin medisin som vi også prøvde mot Molde. Med et konsentrert forsvar som gir innsats for Oslos Stolthet, er vi rett og slett livsfarlige. Amin Nouri gjorde et svært godt inntrykk og bør etter undertegnedes mening få fast plass i laget umiddelbart!

Med 13 poeng på de fem siste kampene og 13 skåringer, før landslagspausen har nå Vålerenga fått et godt pusterom. Media og supporteres mas om trenerskifte og endring av spillestil blir holdt på en armlengdes avstand.
Laget får seg nå en fin treningsperiode og blir karakterisert som formlaget i Tippeligaen. Med enda litt mer presisjon og bortluking av et par småfeil til, så kan dette laget kvalifisere seg til gruppespillet i Europa League.

Spillerbørs

Perkins 6
Storbæk 5
Muri 5
Hagen 6
Nouri 4
Berre 5
Hæstad 6
Andresen 6 BB
Zajic 6
Leigh 4
Sæternes 6

Innbyttere:
Mos 5
Fellah 5
Singh For kort tid

Legg igjen en kommentar