Dagboka onsdag 3. juni 2009

Lite nytt under solen i dag. Vi slapper av med et par ord om dette og hint. Forsvarsspill I kommentarer hhv 29. mai og i dag skriver Dagsavisens Reidar Sollie om Vålerengas gjenoppstandelse som topplag. Nemlig det at forbedringen er grunnlagt i trygt (eh, trygt Vålerenga?) forsvarsspill. Han forstetter med å si at klubben har … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. juni 2009»

Lite nytt under solen i dag. Vi slapper av med et par ord om dette og hint.

Forsvarsspill

I kommentarer hhv 29. mai og i dag skriver Dagsavisens Reidar Sollie om Vålerengas gjenoppstandelse som topplag. Nemlig det at forbedringen er grunnlagt i trygt (eh, trygt Vålerenga?) forsvarsspill. Han forstetter med å si at klubben har verdens beste mulighet til å befeste tryggheten i og med at Vålerenga slipper å sende noen som helst til landslagsspill i Makedonia. VPN er enige og er til og med fristet til å skrive «Hva var det vi sa (allerede i januar)», men det skal vi holde oss for gode til. Uansett er det usedvanlig viktig at Vålerenga gjør en god jobb på overgangsmarkedet for forsvarsspillere i vinduet som snart åpner seg.

Tap for Vålerenga 2

Vålerenga 2 tapte sin første kamp for sesongen i og med 0-1 mot Ull/Kisa.

– Vi kom for så vidt godt i gang, fikk til noen gjennomspill og hadde en viss kontroll på kampen, men etter Ull/Kisas scoring var det slutt. De fikk kampen inn i sin bane og vi slo langt mot deres to-meter-stoppere. Vi gjorde det ikke akkurat lett for oss selv, sier Andreas Holter til vif.no.

I det hele tatt virker det ikke som om Vålerenga 2 hadde dagen.

– Dårlig bane, sterk vind og slett spill. Dette er en kamp ingen av tilskuerne vil se igjen. Ikke vi heller.

Vålerenga stilte med et relativt ungt lag, som vi for ordens skyld gjengir her.

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof – Emilio Garcia, Stefan Strandberg, Prince Mambouana, Juan Fuenmayor – Allan Jepsen, Andreas Aanesrud, Mohammed Fellah – Nikolai Djupesland, Anders Lie, Mario Roberto Martínez

Med andre ord og til tross for tap, det er flust med interessante navn på laget over, vi anbefaler sterkt et besøk på andrelagets kamper når anledningen byr seg.

Luton Shelton

Det har vært klart i en ukes tid at Luton Shelton er på vei tilbake til Vålerenga etter tiden i Aalborg, rettere sagt så skal han være på plass 1. juli i følge Truls Haakonsen.

– Han skal spille Golds Cup for Jamaica. Den turneringen avsluttes i slutten av juni, sier Haakonsen til vif.no.

Forhåpentligvis kommer han tilbake til norge full av entusiasme og glød for å spille seg inn i Vålerenga igjen.

Vålerenga i dag

Ingen sportsquiz på Bohemen så vidt vi kan forstå, med andre ord går kvelden med til dagdrømmerier om Bojans lobb mot Viking.

Legg igjen en kommentar