Follo FK – Vålerenga 0-2

Follo-bana gjorde VIFs angrepspill vanskelig. Herregud for en bane! Vålerenga er jo ikke vant til dårlige forhold på bortebane. Dette pluss torpedokonseptet til Follo – langt og hardt – forvirra spellera våre. Ski Stadion, 28.05.2009 18.00 NM – 2.runde, 3128 tilskuere Follo FK 0 ( 0) – Vålerenga 2 ( 1) Mål: 0-1 Mohammed Fellah … Fortsett å lese «Follo FK – Vålerenga 0-2»

Follo-bana gjorde VIFs angrepspill vanskelig. Herregud for en bane! Vålerenga er jo ikke vant til dårlige forhold på bortebane. Dette pluss torpedokonseptet til Follo – langt og hardt – forvirra spellera våre.

Ski Stadion, 28.05.2009 18.00
NM – 2.runde, 3128 tilskuere

Follo FK 0 ( 0) – Vålerenga 2 ( 1)

Mål:
0-1 Mohammed Fellah (10)
0-2 Bengt Sæternes (65)

Gult kort Follo: Christian Petersen (80)

Vålerenga: Troy Perkins – Freddy dos Santos, Erik Hagen, Jarl André Storbæk, Allan K. Jepsen – Kristofer Hæstad, Martin Andresen, Mohammed Fellah –
Dawda Leigh (Mostafa Abdellaoue inn 69), Bengt Sæternes (Harmeet Singh inn 78), Morten Berre (Bojan Zajic inn 69)

Follo FK: Glenn Arne Hansen – Jens Skogmo – Edvard Skagestad – Christian Petersen – Benjamin Dahl Hagen
Patrik Karoliussen(Jørgen Røssevold i 18min) – Mads Clausen(Simen C Strande i 18min) – Øystein Grini – Alex Ruud Tveter (Anders Jahnsen i 10 min)
Andreas Strand – Boni Maruti

——————————————————————————–

Jeg veit rett og slett ikke hva jeg skal si. Har ikke sett maken til forsvarspill, ikke noe innsats, de gidder ikke. Heldige som klarte å stå i mot mange gode Follo-angrep! Forsvaret gikk periodevis helt opp i liminga mot et ynkelig powerfotballag i andredivisjon, et lag med flere gode talenter.

Follo-bana gjorde VIFs angrepspill vanskelig. Herregud for en bane! Vålerenga er jo ikke vant til dårlige forhold på bortebane. Dette pluss torpedokonseptet til Follo – langt og hardt – forvirra spellera våre.

En flyktig tur til landets beste suburbia. Ski er stedet for vellykede barnefamilier på 1,2 barn med stasjonsvogn og hund. Rekkehus og trusselfri opppvekst. Perfekt! Det er sånn det er på landet jevnt over her i Kongeriket uansett. Men noen tøffinger blir dem ikke!

Vålerenga kom på banen, uvisst om de var i spill eller på benken. Noen sleit nok delvis med om de var i eller på Ski den første tiden. Noen var nok heller ikke helt sikre på om de var på banen eller benken heller. Et generelt daft og noe giddaløst Vålerenga, plukker likevel en forholdsvis enkel seier.

Trenerteamet stilte i dag med nær toppet lag, muligens for å spisse angrepspillet enda litt. Man kan da heller ikke forvente den helt store målfesten, fire dager før viktig seriekamp. Med tilnærmet førstelag jogget VIF seg til en seier på en bane som likna mer på polo- enn fotballgress.

Noen jogga kanskje litt vel mye. Dere veit hvem dere er, det gikk greit nå, men prøv litt hardere neste gang. Dere veit jo hvor gode dere er når alle gir sitt beste!

Mohammed Fellah spilte tidvis svært godt. Med fart og teknikk herja han rundt, og blei grusa i bakken. Det er desverre bare én måte å lære han og hoppe unna på, spill og bli tatt. Banens beste var likevel Kristofer Hæstad.

Så alt i alt: Follo burde være flaue over å ha landets nest dårligste gressmatte. De har også en svært ufin spiller, du veit hvem du er, så neste gang Enga speller mot dere håper jeg Panzer knatrer nr 11 oppetter tribunen. Man dytter ikke på Freddy dos Santos!

Enga jogga seg enkelt til seier!

Les hva bønda sier om kampen på hjemmesidene til Follo Fotball

Legg igjen en kommentar