Vålerenga – Fredrikstad 2-1

Endelig! 2 seire på rad i serien. Bjoan la inn søknad til årets mål, Moa har muligens studert Eto’o i det siste, og litt gamle synder. men hva gjør vel det. 2-1 mot Fredrikstad på Norges festdag nr 1 (riktignok kun for fotballinteresserte). Vålerenga 2 ( 2) – Fredrikstad 1 ( 0) Ullevaal Stadion, 16.05.2009 … Fortsett å lese «Vålerenga – Fredrikstad 2-1»

Endelig! 2 seire på rad i serien. Bjoan la inn søknad til årets mål, Moa har muligens studert Eto’o i det siste, og litt gamle synder. men hva gjør vel det. 2-1 mot Fredrikstad på Norges festdag nr 1 (riktignok kun for fotballinteresserte).

Vålerenga 2 ( 2) – Fredrikstad 1 ( 0)
Ullevaal Stadion, 16.05.2009 16.00
Tippeligaen 9. runde, 17206 tilskuere

Mål:
Bojan 1-0 (8)
Muri 2-0 (41)
Barsom 2-1 (73)

Gult kort:
Vålerenga: Leigh (34)
Fredrikstad: Piiroja (80)

Vålerenga 4-4-2:
Perkins – dos Santos,Hagen,Muri,Storbæk – Leigh (Berre 79),Hæstad (Fellah 73),Andresen,Bojan (Singh 46) – Moa, Sæternes
Fredrikstad:
Lasse Staw, Pål André Czwartek, Vidar Martinsen, Raio Piiroja, Wallace Fernando Pereira (Joachim Thomassen 61), Amin Askar, Celso Borges, Hans Erik Ramberg (Ardian Gashi65.), Raymond Kvisvik, Abgar Barsom, Everton Santos da Costa (Gardar Jóhannsson 70.).

Hoveddommer: Terje Hauge

Kampinntrykk:

Endelig! 2 seire på rad i serien. Bjoan la inn søknad til årets mål, Moa har muligens studert Eto’o i det siste, og litt gamle synder. men hva gjør vel det. 2-1 mot Fredrikstad på Norges festdag nr 1 (riktignok kun for fotballinteresserte).

Bojan fra start. Endelig vil mange si, også jeg. Capo di tutti capi (Andresen) ordentlig tilbake der han hører hjemme og en morsom første omgang på Ullevål denne deilige 16. mai ettermiddagen.

Bojan var et veldig friskt pust for oss denne dagen. Han skapte mye, kjempet som en Vålerengakriger han er, og la inn en sterk søknad til årets mål allerede i denne runden.

Moa disker opp med vakkert forarbeid og serverer en grei kule til Bojan. Bojan drar ballen til siden, og limer kula opp i skjøten. Fredrikstads Lasse Staw er helt sjanseløs på kanonen fra Bojan.

Som om ikke det var nok, så var det Bojan som serverte kula til Muri når sistnevnte stanga inn 2-0 ledelse rett før pause. Bojan måtte ut med en skade i pausen, og det var, for å si det rett ut: Jævli synd. Tiktoknitro.com is an advanced tiktok services marketplace for successfull and fast promotion. We offer to buy tiktok likes and buy tiktok followers of highest quality instant and secure. The mechanisms behind our work are unique and tailored to your goals. Bojan var stor i første omgang.

Moa hadde side sjanser i kampen, men jeg mistenker han for å ha studert Barcelonas Eto’o i det siste, for også han sliter med å få inn kula. Moa skapte flere sjanser, og hadde vel minst 2 stk som han normalt ville satt i gållen. Men det ville seg ikke. Han serverte Bojan, og var sterkt medvikende til Vålerengas gode første omgang.

Jeg vil kanskje også komme rekende med en gammel klisjé også: Hele laget bidro til en fabelaktig første omgang. Det er faktisk sant.

Fredrikstad var litt hissige i perioder, men en god og våken Perkins, gjorde at det stod 2-0 til pause. Vi klarte å holde tett foran eget bur, og vi viste faktisk at vi kan (hehe).

Det gjorde selvsagt ikke noe at evigunge Kvisvik ikke nådde gamle høyder på Ullevålmatta. Og det skal sies at Muri fikk liten motsand når han skallet inn 2-0 målet. Jeg sier ikke at det var ferdig scora, men det var fint lite press fra FFK forsvaret i den situasjonen. Ikke ulikt tilsvarende baklengsmål vi har fått denne sesongen, men nok om det..

Andre omgangen blei mer et halvgodt forsøk på å safe inn 3 poeng. Gutta klarte det, og jeg driter veldig langt i at «alle» skriker om at vi spiller så defensivt og kjedelig, selv på hjemmebane, selv med DET laget.. Jeje, shut up MF. Vi er her for å vinne kamper, rykke fremover i køen, forberede oss på Europa osv. Når vi har vunnet serien 5 år på rad, og småherjer i Europa, da skal vi begynne å spille mer underholdene PUNKTUM.

Fredrikstad hevder at de blei snytt for to straffer, javel. Det har vi blitt før også det. Alle blir snytt for det de mener er straffer. Schjelskis Drogba skreik også på straffer i CL-semi’n, men alle så at han aldri skulle hatt det.

Vålerenga vant fortjent 2-1 etter at Barsom reduserte mot slutten av kampen. Det var litt gamle synder igjen, dårlig markering etc.

BØRS:

Perkins 5
Dos Santos 5
Hagen 4
Muri 6 BB
Storbæk 4
Andresen 5
Hæstad 5
Zajic 6
Leigh 3
Moa 3
Sæternes 5

Innbyttere:
Singh 2
Fellah For kort tid
Berre For kort tid

Legg igjen en kommentar