Helgedagboka lørdag 16. mai 2009

Da er det endelig kamp igjen, den siste uka har snegla seg av sted. Kamp mot Verdal tells liksom ikke, så det begynner å bli lenge siden forrige kamp. Kampen mot Fredrikstad Vi regner med følgende startoppstilling Troy Storbæk Muri Hagen Juan Dawda Hæstad Martin Mos Daniel Moa Vi begynner å få en skadefri tropp … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 16. mai 2009»

Da er det endelig kamp igjen, den siste uka har snegla seg av sted. Kamp mot Verdal tells liksom ikke, så det begynner å bli lenge siden forrige kamp.

Kampen mot Fredrikstad
Vi regner med følgende startoppstilling

Troy
Storbæk Muri Hagen Juan
Dawda Hæstad Martin Mos
Daniel Moa

Vi begynner å få en skadefri tropp som gjør at Martin han mange valg og da spesielt fremover på banen. Hjemover ser det atskillig tynnere ut. Spenning knytter det seg ellers særlig til to spillere, får vi se mer av Fellah og hvor mye tillit får super Mario?
Svaret veit vi i kl. 17.53. Resultatet får du nå, vi vinner 3-0, Moa skårer to og Martin setter straffe. Full jubel, deilig følelse på nasjonaldagen og mandagens aviser er fulle av hyllest til hvordan nye Vålerenga fremstår. Det er bare å sikre seg en av de 20 000 forventa solgte billettene.

Kveldens dommer
Husker du Dadasons mål i Stavanger, der han strekker frem neven og fister ballen forbi Tore Krogstad? Hele stadion, ja hele jævla Norge så handsen. Terje Hauge så den ikke, dette var ikke en Øvrebø tabbe, dette var faktisk noe av de større dommertabber begått på en norsk bane. Drillo var rasende etter kampen, og det var på ingen måte noen hverdagskost.
Terje Hauge er best når han ikke dømmer Viking og i dag er det heldigvis Fredrikstad som kommer og da er Hauge helt grei.

Skeid er vår nye største lillebror
Lille Skeid sine internettsider slo Lyn med en leser i forrige uke. Ganske pinlig for en Tippeligaklubb å bli pissa på i interesse av et lag som rykket opp i Adeccoligaen før denne sesongen. Om Lyn rykker ned og går konkurs, eller bare går konkurs, trenger vi fortsatt en nummer to klubb i byen. At Skeid allerede før Lyns bortgang samler mer interesse er positivt for oslofotballen. Viktig for Skeid også at de ligger på et bra nivå slik at spillere vi skal hente som bosmanspillere i fremtiden får god matching.

Vålerenga Magasin
Fra en relativt overivrig redaktør fikk vi en indignert mail om at vi hadde glemt det viktigste i det siste nummeret av blekka hans. Magasinet byr nemlig på portrettintervjuer med Dawda og Mos, Troy har fått egen spalte, mens Rekdal i et intervju avslører hvordan han ser på mulighetene for å komme tilbake, alt dette og mer til får du for prisen av en halvliter på et relativt sjabby sted.

Vålerenga stadion
Det lakker og lir mot 100-årsjubileet og dermed også en egen ny storstue for klubben. På klubbens hjemmesider ser du forslag fra flere arkitektkontorer om hvordan stadion kan bli. Det nærmer seg gutta, det nærmer seg.

VPN på mandag
Vi gjør oppmerksomme på at VPN kan bli litt ustabil på mandag grunnet serverjobbing. Det betyr bare at dagbokforfatteren har en unnskyldning for å legge ut dagboka litt seinere enn vanlig. Nå veit du i hvert fall om det, så ikke ring nødnumre eller bluss utafor boligen til redaksjonsmedlemmer om vi er litt mer enn normalt ustabile på mandag. Forhåpentligvis går det knirkefritt, i motsatt fall er du advart.

Draktene i dag
Skal vi tro rørebukkene Hovi og Lasse på VIF TV spiller både Fredrikstad og Vålerenga i dag med reklame for reklameklimaarrangementet i Sarpsborg. Draktene fra kampen blir derfor relativt spesielle og det vil forundre meg mye om de ikke blir auksjonert bort til en god sak. Selv er jeg verken spesielt opptatt av klima eller unger, når kommer dagene for oss som ikke er så helvetes politisk korrekte?

Vålerenga i dag
Det er bare en ting som gjelder, tre fine poeng blit igjen i Oslo. Vi gidder ikke leve med at vi må ha kniven på strupen for å prestere, nå må vi ta et par strake, da vil vi være der vi bør være.

Legg igjen en kommentar