Dagboka fredag 15. mai 2009

Fredrikstad kommer, NFF går i dialog med supporternorge og endelig er Vålerenga Magasinet på vei til en bladgnom ikke langt fra der du bor. Blussing og dialog NFF, NTF og NSA har hatt møte og partene er optimistiske i forhold til å nærme seg en løsning som fjerner poengtrekk som sanksjon ved blussing og til … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. mai 2009»

Fredrikstad kommer, NFF går i dialog med supporternorge og endelig er Vålerenga Magasinet på vei til en bladgnom ikke langt fra der du bor.

Blussing og dialog
NFF, NTF og NSA har hatt møte og partene er optimistiske i forhold til å nærme seg en løsning som fjerner poengtrekk som sanksjon ved blussing og til alt overmål kan innebære at det blir lettere å blusse. Vel, vi kjenner NFF og tror ikke på noe før skinnet er solgt og merverdiavgiften betalt.

Vålerenga kan ødelegge for Lyn
Det var det godt å skrive, poenget er nemlig at hvis Vålerenga får hjemmekamp i europacupen 6. august må Lyn spille sin tullekamp mot Liverpool på Bislett. Det betyr færre tilskuere og lavere inntekter. Her er en klar melding til klubben: Gi faen i å forsøke å flytte vår eventuelle kamp for å hjelpe svina. Lyn kan dø og det eneste vi behøver å gjøre er å se og nyte. Punktum.

Cupens andre runde
Vålerenga møter Follo. Det betyr en liten utflukt til Ski Stadion, et sted du best kommer deg til med tog. Bana ligger i slak motbakke en fem minutter fra togstasjonen. Vi fikk altså Verdal og Ski, mens Lyn i de samme to rundene har hatt strabasiøse trikketurer til Røa og Bislett. Det er vel egentlig ingen grunn til å klage, vi er en populær storklubb og da må vi finne oss i at NFF bruker oss til belønning rundt om kring i bygdenorge. I Verdal vil folk fortelle til barnebarna sine om skåringa mot Vålerenga, en skåring som etterhvert vil bli beskrevet som en fantastisk heading fra nesten midtbanen som gikk inn helt oppe i krysset.

Billettsalg før Fredrikstad
Vi passerte i går 13 500 solgte billetter til kampen mot Fredrikstad i morgen. Det betyr at vi får årets første hjemmekamp med en ramme slik vi liker det. Kjøp billett tidlig så slipper du køer på stadion og får stå der du vil. For lesere fra Fredrikstad så betyr 13 500 tilskuere omregnet til busser ca 338 fulle skolebusser uten ståplasser. Det er ille mange busser.

Vål`enga Magasin
Vil du være med på spillerbussen til Odd, lese intervjuer med profilene våre, lese Freddys tanker fra garderobelivet, i det hele tatt kjenne på pulsen i klubben, ja da kjøper du Magasinet.

Vålerenga i dag
Hva med en plankebiff i kveld, plankekjøring i morra å gå planken på søndag?
Hvis du klarer å rive øya bort fra Magasinet, så vanker det helgedagbok i morra.
Ha en god helg!

Legg igjen en kommentar