Dagboka torsdag 14. mai 2009

Det nærmer seg kampen mot Fredrikstad, vi ser på debatten på forumet og raller videre. Debatten om blussing, aksjon, reaksjon og tribunemakt fortsetter. Kampen mot Fredrikstad I sesongen 2005 røyk publikumsrekorden, ikke mindre enn 23.054 tilskuere ville se Vålerengas gulljakt mot Fredrikstad. Den gamle rekorden på 21.539 var fra 61/62 sesongen og kom i en … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. mai 2009»

Det nærmer seg kampen mot Fredrikstad, vi ser på debatten på forumet og raller videre. Debatten om blussing, aksjon, reaksjon og tribunemakt fortsetter.

Kampen mot Fredrikstad
I sesongen 2005 røyk publikumsrekorden, ikke mindre enn 23.054 tilskuere ville se Vålerengas gulljakt mot Fredrikstad. Den gamle rekorden på 21.539 var fra 61/62 sesongen og kom i en kamp mot nettopp Fredrikstad. Skal vi tro på historien så blir det altså svært godt oppmøte på lørdag. At kampen i år går på 16. mai vil sikkert også bidra positivt, dagboka tipper på 18.000 tilskuere til denne festen.

Mer om kampen mot Fredrikstad
Det var etter bortekamp mot Fredrikstad i 2006 Rekdal kom med de berømte ordene om at han var lei av å reise Norge rundt for å bli pissa på. Det var etter cuptap mot, ja nettopp Fredrikstad, bare uker senere at han trakk seg. I år har vi også en trener som har slitt og vært under press siden serieåpningen, la oss håpe at historien ikke gjentar seg og at kampen mot Molde er starten på medgang, glede og optimisme. First of all, it should be mentioned that there are no special qualifications for women who are considered «local Filipinas». In fact, the general population of Filipina women prefer to marry Western men because they tend to have much better careers than most women here do. However, some https://filipinahookup.com/ do wed men from the Philippines just to fulfill their dreams of having a family of their own. Whatever the reason is, marrying someone from the Far East does not necessarily mean that you cannot enjoy having an Asian wife.

Bluss meg her og bluss meg der
Forumdebatten er i hvert fall morsom. Var Breen på kontoret, sto han med bluss og hettegenser, var han på harryhandel, eller var han på bluesfestivalen på Dokka. Alt dette og mer til får du svaret på om du tar turen innom forumet. Spennende er det uansett. Til i morgen kan du jo tenke igjennom hvem du mener skal styre tribunene, skal det være rent anarki, skal supporterklubbene regjere, eller er det klubbene og NFF som er eneherskere.

Dagens hverdagsfilosofiske

Har du noen gang tenkt over hvor godt kølla di må være festa til kroppen, jeg mener du har sikkert dratt i den daglig i årevis, uten at den har løsna. Et jævla naturens mirakel er det.
Sånn går nå dagene.

Vålerenga i dag
Ta en øl på Bohemen, er du heldig så slipper du kanskje å teste om den hverdagsfilosofiske teorien over fortsatt stemmer. Hvem veit?

Legg igjen en kommentar