Helgedagboka søndag 29. mars 2009

Det skjer ikke stort i vårt univers om dagen. Moa viser han holder klasse i landskampen mot Sør Afrika. Martin og Kristofer har småskader og ryktebørsen ruller videre frem mot siste frist for overganger i dette vinduet. Moa, Moa, Moa Moa Moa Det er ikke lenge til gutten er der han var i 2008. Du … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 29. mars 2009»

Det skjer ikke stort i vårt univers om dagen. Moa viser han holder klasse i landskampen mot Sør Afrika. Martin og Kristofer har småskader og ryktebørsen ruller videre frem mot siste frist for overganger i dette vinduet.

Moa, Moa, Moa Moa Moa
Det er ikke lenge til gutten er der han var i 2008. Du trenger tid for å komme tilbake etter skade, Moa viser stadige fremskritt og begynner å nærme seg. På et tafatt norsk landslag var Moa ett av veldig få lyspunkter.

Martin Andresen og Kristofer Hæstad
Martin droppet Sør Afrika grunnet smerter i låret. Ut fra det vi kan skjønne er ikke Martins situasjon verre enn at han ville spilt dersom det var en kamp av betydning. Kristofer Hæstad er i samme båt og er vel om mulig enda klarere på at småsmertene han har i låret ikke ville ha vært til hinder dersom det ikke var en bagatell av en kamp som den vi så i går.
En ting som forundrer er at Drillo og spillerne tillater seg å nedgradere betydningen av gårsdagens kamp så til de grader som de har gjort. TV2 har betalt for å sende den, kampen har betydning for FIFA-rankingen og allikevel bruker man 90 minutter til å demonstrere sin likegyldighet.

Overgangsrykter
Jalland gikk til HamKam etter litt om og men. Nå er spenningen knyttet til hvem som følger han ut døra. Lars Iver Strand later til å være et godt tips. Mario Roberto Martinez ser ut til å være den som skal erstatte Strand og da er det vel mye som taler for at Strand enten skal hjem til Tromsø eller følge etter gamletrener Steinar Nilsen til Brann.
Mer spennende er det kanskje med Allan Jepsen. Ut fra uttalelsene Håkonsen har gitt til media rundt Jepsen så taler vel det for at han er på vei bort også. Hvem som eventuelt erstatter Jepsen eller om erstatteren er en vi har i troppen allerede, vel det kan du og gutta spekulere i over en øl.

Juan Fuenmayor
VPN leser forumet, forumet leser goal.com. Goal.com melder I sin spillervurdering at Juan Fuenmayor sleit litt med Messi i landskampen mellom Venezuela og Argentina: Fuenmayor 4.5 – Bravely battled for much of the first half, but this stopper was completely outclassed by Lionel Messi. (Then again, who isn’t?)

RBK og forholdet til Vålerenga
Graff og gutta i vår medieavdeling kan slå seg på brystet om dagen. En ting er at de pisser på Rosenborg i forhold til målingene av popularitet på websidene om dagen. Vel så moro må det være å se at RBKs webklovner har hele fokuset retta mot oss, det er Vålerenga som er meteren, det er Vålerenga som er idealbruket.
Denne gangen er det journalistikken som kritiseres, at klubbens sider publiserer artikler om Drillo og spillernes privatliv. Stakkarslige Heldal klarer ikke å bli pissa på uten å komme med beskyldninger og bortforklaringer. Spesielt moro blir det når det kommer fra en klubb som publiserer artikler i navnet til to av spillerne som om de skulle ha bidratt til artiklene selv.

RBK fremstiller Demidov og Steffen Iversen som mennene bak artikler som hetser motstanderlaget før kampen og selger disse artiklene inn til pressen og leserne som om spillerne selv skulle ha skrevet dem.

Hallo, er det noen som har møtt eller hørt Demidov og Steffen Iversen prate, disse gutta evner knapt å lese tegneseriestriper. Nå er de hjernene bak artikler og multimediepresentasjoner? Hva blir det neste på RBKs hjemmesider, Odd Iversens Sudoku?

Andre finalekamp
Vålerenga pissa på Sparta i første kamp i NM og vant 5-2. Andre kamp går i Sarpsborg i dag, kom deg nedover til Sparta Amfi før kl. 17 eller nyt Klanens Webradios kommentatorer med objektive dekning ispedd Metallica og annen gromlyd. Gutta produserer kampen live med sendestart i god tid før kl. 17. Drep dem Vålerenga, drep dem!

Fotballuka
Det er landskamp mot Finland, en kamp som landslagsspillerne kanskje har bittelitt lyst til å vinne. Vi håper dem viser at flagget på brystet ikke bare er til pynt og ikke lar seg pisse på som i gårsdagens flause. Mer viktig er det at gutta som er igjen på Valle får trent godt inn mot kampen mot Tromsø og at vi ikke panikkhandler i overgangsvinduets siste dager. Hent gjerne spillere, men ikke som et desperat sjansespill fordi vi må ha ”noen”.

VPN i dag
Noen av oss drar til Sarpsborg, andre bare drar`n.
Ha en fin søndag!

Legg igjen en kommentar