Dagboka torsdag 26. februar 2009

Vinteren stormer av sted mot mars og seriestart. Vålerengas spillere skynder seg langsomt mot toppformen. Og vi, vi er bekymret for røde kort og den finansielle situasjonen i verden. Det vil si i den grad det har noe å si for Erik Hagen og Vålerengas likviditet. Daniel Røde tall på termometeret og de høyeste brøytekantene … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. februar 2009»

Vinteren stormer av sted mot mars og seriestart. Vålerengas spillere skynder seg langsomt mot toppformen. Og vi, vi er bekymret for røde kort og den finansielle situasjonen i verden. Det vil si i den grad det har noe å si for Erik Hagen og Vålerengas likviditet.

Daniel

Røde tall på termometeret og de høyeste brøytekantene i manns minne får ikke hjelpe, det er okke som kun drøye to uker til seristart. Og, nær sagt som vanlig er, har halve Vålerengas stall vært skadet. Det ser heldivis ut til at situasjonen letter noe, og i dag får vi gladmeldingen på vif.no at også Daniel Fredheim Holm er på vei mot spilleklar. Selv om det ennå vil drøyen noen dager.

– Det begynner å bli tungt. Jeg har vært ute lenge nå. Jeg har begynt å være med litt på treningene her nede og skal være med mer og mer, så nå ser det mer positivt ut for min del, sier Fredheim Holm til VIF TV og fortsetter. – Jeg begynner å bli veldig ivrig, så spør du meg om jeg er klar så er jeg det. Men Eirik Bjærke og de som styrer det holder meg igjen.

Som musikk i våre ører. Og enda bedre hadde det vært om Daniel hadde forlenget kontrakten i samme slengen.

Det røde kortet til Erik Hagen

Var visst ikke så greit likevel. Kanskje. For nå leser vi at «idiot» kommentaren i verste fall kan sette ham utenfor seriestarten mot Rosenborg.

– Vi har fått dommerrapporten og avventer rapporten og eventuelle lyd- og videofiler fra Vålerenga Fotball. Det vil komme en avgjørelse på antall kampers utestengelse i løpet av en uke, sier NFF-mann Rune Pedersen til vif.no.

Og han supplementerer

– Det kan være en fordel for Vålerenga hvis de viser frem avvik mellom dommerrapporten og deres egen rapport. Det er forskjell på om en spiller har kalt linjedommeren en ”idiot” eller ”jævla idiot” uten at jeg kan gå inn på om dette reduserer antall kampers utestengelse.

Jævla idiotisk om en slik slengbemerkning skal ha noe som helst å si, spør du meg.

Finanskrisen

Og mens vi er i gang med dårlige nyheter kan vi like gjerne slenge innom finanskrisen og dens eventuelle følger for fotballen

DnB NORs sponsorsjef Jacob Lund sier nemlig at det kommer garantert til å bli mindre penger framover.

– Det er ingen tvil om at det gjør det veldig mye vanskeligere enn det var i fjor. Jeg tror nummer to-sponsorene vil falle fra. Samlet vil det nok forsvinne rundt 300 millioner kroner fra norsk toppfotball i løpet av året i tapte sponsorinntekter, sier Jacob Lund til BA.

Ikke akkurat noen bombe, men når vi i tillegg tenker på Fredriksens vanskelige finansielle situasjonen for tiden så sender det forhåpentligvis en klar beskjed til de ansvarlige om å være nettopp det.

Legg igjen en kommentar