Dagboka onsdag 25.februar 2009

Tap mot Kazan av den solide sorten, men vi aner lyspunkter likevel. Dessuten er Fellah snart tilbake for fullt, og du kan få gitt Vålerenga 5% av de pengene du sløser bort likevel, uten at det koster deg annet enn et par sekunder. Kamp mot Kazan Akk ja, det ble tap, og sifferene 1-3 høres … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25.februar 2009»

Tap mot Kazan av den solide sorten, men vi aner lyspunkter likevel. Dessuten er Fellah snart tilbake for fullt, og du kan få gitt Vålerenga 5% av de pengene du sløser bort likevel, uten at det koster deg annet enn et par sekunder.

Kamp mot Kazan

Akk ja, det ble tap, og sifferene 1-3 høres unektelig ganske stygge ut. Men la oss for all del ta en titt bak tallene som det heter, for i en treningskamp så er det faktisk det som teller. Og bak tallene finner vi en veldig god førsteomgang der Vålerenga burde og hadde ledet 2-0 til pause dersom Lars Iver Strand hadde husket å ta av seg ryggsekken etter et nydelig angrep signert Dawda, Berre, og (forsåvidt) Strand som var på rett sted til rett tid, men som sagt, med ryggsekk. Nettopp unge Dawda viste seg som en meget spennende type: rask, ballsikker, og passe Vålerengaarrogant i måten å prøve å komme seg ut av trange situasjoner på. Jamen lykkes han ikke ofte også. Hurtig tilbake i forsvar når han mislyktes. En annen ung spiller som imponerte var Harmeet Sing, og Mos viste tegn på at også han kan bli spennende. Men det som kanskje gledet aller mest var forsvaret i første omgang, jeg tror knapt Kazan hadde avslutning på mål og Erik Hagen og Strandberg spilte bunnsolid. I første omgang vel å merke. Vålerengas mål var forøvrig et typisk Morten Berre produkt: ballen detter ned i føttene på ham, og det virker som om han har tenkt å snuble i ballen, «skuddet» kommer fra ankelen eller noe sånt, men ballen triller i mål til slutt.

Akkurat hva som skjedde i 2. omgang er ikke godt å si, men etter en times spill var det tydelig at Vålerenga ikke hang med lenger. Forsvaret greide ikke holde oppe presset, 2. baller ble tapt rett som det var, og Vålerenga slapp inn to tullemål og ble rett og slett utspilt på det tredje. Kanskje gutta er stinne av trening og ikke holder en hel kamp? Kanskje Lars Iver Strand (som måtte ut i pausen etter å ha fått en ball i trynet i sluttminuttene av 1. omgang) var viktigere i å knytte laget sammen enn en kunne ane. Ett eller annet dumt skjedde i alle fall, og jeg håper at trenerteamet finner ut av det før sesongen begynner, for slik vil vi ikke se Vålerenga når det virkelig gjelder. Fra utalelser i pressen og på vif.no (som forøvrig har flere gode artikler om kampen) virker det som om Martin Andresen og Tor Ole Skullerud er klar over problemet i alle fall.

Erik Hagen fikk rødt kort, for munnbruk. Det etter at dommeren hadde latt ganske stygge taklinger gå, uten å gi det andre gule kortet, gjennom hele kampen. Heldigvis så ser det ut som om straffen blir mild: nemllig karantene i treningskampen mot Tromsø på mandag.

Fellah er tilbake (igjen)

I går var det Strandberg, Dawda, Mos, og Harmeet som imponerte blant de unge lovende på laget. Men vi skal for all del ikke glemme Mohammed Fellah. Tips (tipsgaming.com) har et intervju med ham i anledning beinet som endelig funker igjen som det er verdt å klippe litt fra.

– Smertene i bruddet er borte. Jeg kjenner fortsatt litt til det i musklene rundt, men operasjonen jeg hadde sist, var vellykket og bildene ser veldig bra ut. Jeg har fortsatt mye å gå på, men jeg har tatt av et par kilo, og begynner å kjenne meg i form.
– Det har vært som å sitte i fengsel. Det har vært perioder som har vært så ille at jeg ikke har gått ut, eller har villet snakke med folk. Nå er smilet tilbake, sier Fellah, som trener for fullt med ball og er med på alle økter på La Manga.

Grasrotandelen

Grasrothvafornoe? Jo, dersom du tipper, så har du faktisk mulighet til å la penger gå Vålerengas vei, uten at det koster deg annet et par sekunder. Fra 1. mars innfører Norsk tipping noe de kaller grasrotandelen. Kort fortalt blir det slik at alle som har spillerkort vil få velge en veldedig organisasjon eller forening de vil støtte. Hvis du velger Vålerenga fotball, vil 5 % av det du spiller for bli overført til breddeavdelingen i Vålerenga Fotball hver gang du spiller gjennom Norsk tipping. Det er veldig enkelt å gjøre dette. Det eneste du trenger å gjøre fra 1. mars er å oppgi du klubbens org. nr. som er : 968 218 743.

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg organisasjonsnr. og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings kommisjonærer.

2. SMS: GRASROTANDELEN 968 218 743 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Registrerer du deg etter 1. mars så har det faktisk noe så bra som tilbakevirkende kraft, så 5 % av alt du har spilt for siden 1. januar blir overført til klubben. Penger du trodde var tapt kan faktisk komme klubben i ditt hjerte tilgode.

Legg igjen en kommentar