VPN har baller

VPNs redaksjonsmøter foregår i hovedsak under tung medisinering omgitt av polstrede vegger. Dette er en dårlig bevart hemmelighet. Av hensyn til allmennheten bør ingenting slippe ut fra disse møtene, på den annen side skylder vi å gi et innblikk i hvilke viktige saksemner som står på tapetet siden vi bevisst velger å bortprioritere viktige oppdateringer … Fortsett å lese «VPN har baller»

VPNs redaksjonsmøter foregår i hovedsak under tung medisinering omgitt av polstrede vegger. Dette er en dårlig bevart hemmelighet. Av hensyn til allmennheten bør ingenting slippe ut fra disse møtene, på den annen side skylder vi å gi et innblikk i hvilke viktige saksemner som står på tapetet siden vi bevisst velger å bortprioritere viktige oppdateringer av tabellen og bannere.
For å skåne de implisertes familier er navnene endra.

Under forrige gruppeterapi ble alderen til et redaksjonsmedlem diskutert.

Skribent 1:
– Faen er du bare 42? Trodde du hadde kommet i ballefellinga for lenge siden.

Skribent 2:
– Ballefelling? Kan noen oppklare for en ungtyr?

Skribent 1:
– Når du blir gammal henger ballene etter hvert mellom knærne. Tyngdekraften gjør sitt til å gi deg skikkelige bjeller. Ta deg en tur på Tøyenbadet og sett deg i badstua med noen gamle karer så skjønner du hva jeg mener.

Skribent 3:
– Tror heller jeg stoler på dine undersøkelser.

Skribent 4:
– Det er slik at når den ene langballa glir ned mellom sprinklene på badstubenken og deretter eser litt ut på grunn av varme og damp så du ikke får den løs, da sitter du der til den faller av sjøl eller vaktmester’n tar en knipetangsmanøver så du blir frigjort. Dét er ballefelling. Du blir først sorgfull, deretter religiøs («den som kaster den første sten»-syndromet) før du blir helt frigjort. Når du klok av skade, som et barn som trekkes mot ilden, går du i den samme badstufella en gang til og feller den andre på samme måten. Slangen i paradis kan sikkert ekspederes på tilsvarende vis, men det har jeg ikke prøvd.

Skribent 3:
– Men pokker ‘a, her sitter jeg og koser meg med kaker og greier i lunsjen. Vi har Klanens forum, og vi har telefonnummeret til Tonje Asmyhr sin teletorglinje, men dette innlegget burde heller vært postet i chatten på eros.no under fanen ”psyke, psyke gamle menn legger ut om eget underliv”. Hogg heller ved!

Skribent 4:
– Det var vedhogginga som inspirerte, jeg tar jo aldri badstu, men hogge ved kan jeg heller ikke, bare hogge ved siden av, og nå i formiddag felte jeg altså, ikke et tre, men en stakkar liten balle som hang lagelig til for hogg.

Skribent 2:
– En del har hatt hang til å måle lengden på kølla i ungdommen. Blir det da sånn at dere gamliser måler dybden på ballene? Finnes det et eget samfunn, slik skolegården en gang var, hvor dere snakker om målene? Til sist, er det dyptgående eller grunne baller som gjelder?

Skribent 4:
– Veldig vesentlig, men også svært vanskelige spørsmål! Ungsauen spør hva som gjelder, en gammel klakkgjella vær blir svar skyldig. Hva var det egentlig med den skrukkete påsan som bare gjorde vondt når pedalene glapp eller pucken traff? Jeg står på badet og stirrer. Er det noe der nede i skyggelandet? Kroppen skygger. Speilet dogger. Hukommelsen svikter. Hva dreide det seg om, og hvordan så de ut? Du legger stein til byrden med dine spørsmål. Forgjeves kjemper kulelageret sin heroiske kamp mot tyngdekraften. Gled deg!

Legg igjen en kommentar