Dagboka tirsdag 24. februar 2009

Kort og godt: Vi pusher sesongkort, og minner om treningskamp mot Rubin Kazan kl 18 i kveld. Og har du nå husket å bestille plass på Trondheimsflyet? Sesongkort Vi skriver februar, avisene er proppfulle av langrenn og denslags, men lik det eller ei: sesongen begynner om drøye to uker. Og da kan det lønne seg … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. februar 2009»

Kort og godt: Vi pusher sesongkort, og minner om treningskamp mot Rubin Kazan kl 18 i kveld. Og har du nå husket å bestille plass på Trondheimsflyet?

Sesongkort

Vi skriver februar, avisene er proppfulle av langrenn og denslags, men lik det eller ei: sesongen begynner om drøye to uker. Og da kan det lønne seg å ha billett. Det har opptil flere skjønt, skjønt ikke i Oslo. Aftenposten skriver at Brann allerede er utsolgt for sesongkort. Tatt i betraktning at det er snakk om 13000 slike, er det et imponerende tall, uansett hvordan man vrir og vender på det. Flere andre klubber kan også framvise gode sesongkortstatistikk: Viking 9000, AaFK hele 8300, Rosenborg 7800, og selv Stabæk har solgt 4900.

I det hele tatt er det kun en klubb som ikke imponerer, og det er dessverre Vålerenga, som hittil kun har solgt 4000. Hvorfor det? kan en undre seg. Det kan ikke bare skyldes Klanens noe håpløse fast-plass politikk de siste årene. Nei, det er nok også snakk om Oslofolks inngrodde treighet, kombinert med et «hjemmestadion» som er alt annet enn innbydende. Men ærlig talt, det ble solgt 8000 i fjor, såpass må man kunne greie i år også.

Treningskamp Rubin Kazan

Allerede i kveld er det duket for Vålerengas første treningskamp på La Manga, mot Jørgen Jallands tidligere klubb Rubin Kazan. Det kan være en tøff nøtt: Kazan tok det russiske seriemesterskapet i fjor.

– Det er vanskelig å vite helt hva vi møter. Rubin har en stor tropp og de matcher nesten hele troppen her nede. Får vi et godt lag, må vi nok forvente at vi blir spilt lave og må forsvare oss dypt i perioder. Det er vi forberedt på og det har vi trent på, sier Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

Det står en del mer forhåndstoff på vif.no, vi begrenser oss til å skrive av laget:

Vålerengas lag: 1 Troy Perkins – 13 Jarl André Storbæk, 5 Erik Hagen, 4 André Muri, 3 Allan K. Jepsen – 28 Harmeet Singh, 23 Kristofer Hæstad- 19 Dawda Leigh, 10 Lars Iver Strand, 11 Morten Berre – 14 Bengt Sæternes

Spennende å se førsteforsvarsfireren på ett brett, selv om det kan tenkes at Strandberg starter i stedet for Muri som visstnok føler seg litt klein.

Kampen går på TV2sporten og på VIF-TV med avspark kl 18. Det koster sikkert snaue hundrelappen eller så dersom man ikke har abbonoment, så hva med å nyte kampen på Bohemen i stedet, sammen med noen venner.

Legg igjen en kommentar