Dagboka mandag 23. februar 2009

Vålerenga er på plass i La Manga der man slikker sine sår etter tapet mot Lyn og jobber med å få alle i form til den rekordtidlige serieåpningen. Og akkurat det burde man få med seg! Det er plasser igjen på flyet. Akk ja, tap mot Lyn Så ble det tap på fredag. Igjen. 0-2 … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. februar 2009»

Vålerenga er på plass i La Manga der man slikker sine sår etter tapet mot Lyn og jobber med å få alle i form til den rekordtidlige serieåpningen. Og akkurat det burde man få med seg! Det er plasser igjen på flyet.

Akk ja, tap mot Lyn

Så ble det tap på fredag. Igjen. 0-2 sto det på tavla etter at treningskampen mot Lyn var unnagjort, mot normalt egentlig, for Vålerenga har tradisjonelt (det vil si siden Lyn kom seg opp i eliterserien igjen) hatt god tak på Lyn i disse forsesongstreningskampene i Vallhall/på Valle. Hvem husker ikke kampen der Jon Obi Michel kvestet Christian Grindheim i begges første sesong for hovedstadslagene. (Tydeligvis ikke jeg, for det var Edu som tok Grindheims bein, blir det hevdet fra autorativt hold.)

Vel, god tak hadde visst Vålerenga i denne kampen her også, det sier rapportene på vif.no, det sier de fleste på forumet, og det samme sier Tor Ole Skullerud, også han på vif.no.

– Vi spiller en bra første omgang med masse målsjanser. Vi er bra i høyt press, har masse gode brudd og overganger. Vi burde ha scora mål og burde kanskje leda med to til pause. Andre omgang starta også bra, frem til Lyn får 1-0. Derfra og ut er det ikke all verden. De måla gjør noe med oss og vi mister litt piffen.

I det hele tatt er han ganske fornøyd like før laget drar til La Manga.

– Totalt sett gjør mange en god jobb. Det er gøy med Dawda og gøy med Mos på topp som viste seg skikkelig fram. Det er positivt med Harmeet og Doffen på midten som løper mye og gjør mye positivt. Det er masse plusser selv om vi taper. Men, vi må score mål også er jeg drittlei av å tape mot Lyn.

Det som kanskje bekymrer litt er de mange skadene i troppen. Mot Lyn spilte hverken Sæternes, Hagen, Andresen, Moa, eller Daniel. Og Kristoffer Hæstad fikk seg en smell. Heldigvis ser den skaden ikke alvorlig ut.

Og vif.no rapporter at både Erik Hagen og Bengt Sæternes har trent for fullt etter at de kom ned til La Manga, det samme gjelder Moa og Mohammed Fellah. Så får vi se hvordan det går med Daniel og Martin fram mot seriestart.

Fredriksen sliter

Egentlig ikke noen VPN sak dette her, men vi får si det likevel: John Fredriksen kommer neppe til å utbetale utbytte i år, hverken for Frontline eller Sea Drill. Dette melder aftenposten.no. Og dersom du ikke skjønner grunnen til det, burde nesen kanskje komme ut av sportseksjonen et par sekunder, sånn ca. en gang i måneden. I alle fall regner vi med at det kan bety færre penger fra vår rike onkel til klubben, men vi er slett ikke sikre. Og forøvrig så har jeg hørt det sagt at det i dårlige tider man skal kjøpe aksjer, kanskje det er på tide å sette sparepengene i Frontline?

Få ut fingern

Sjappesjefen er over oss som en hauk: Han har ca. 25 plasser igjen på flyet opp til seriestart i Trondheim, og selv om man sliter med enorme mengder snø på Lerkendal, så går nok kampen som planlagt. Og da burde kanskje nettopp du være der? Det koster ikke mer enn tiden det tar å dra ned i Sjappa, pluss noen kroner…

Legg igjen en kommentar