Dagboka torsdag 19. februar 2009

Vi går mot Lynkampen. Og det kommer endel nytt fra klubben om det. Martin er operert, men er han hjemme? Dagboka er iallefall hjemme. Det går mot Lyn Årets hittil viktigste kamp, spesielt om du er fra vest, skal snart spilles. Og klubbens sider flommer over med nytt i forkant av kampen. Daniel kan dessverre … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. februar 2009»

Vi går mot Lynkampen. Og det kommer endel nytt fra klubben om det. Martin er operert, men er han hjemme? Dagboka er iallefall hjemme.

Det går mot Lyn
Årets hittil viktigste kamp, spesielt om du er fra vest, skal snart spilles. Og klubbens sider flommer over med nytt i forkant av kampen. Daniel kan dessverre ikke spille siden hans legg og fot er overbelastet. Da velger klubben å safe, og venter på at Daniel er 100%. Og siden Martin er på operasjonstur(!) i Tyskland får sannsynligvis Harmeet Singh sjansen til å styre midtbanen. Men Moa er i full bedring, skal vi tro klubben.
Vel, dette er det da intet å si på. Selv om det er Lyn er det overhodet ingen grunner til å ta sjanser med spillere som vi trenger friske og raske til seriestart. Nettopp skader kan gi Vålerenga en start på serien vi ikke ønsker. Bare bli kjekke, friske og raske i ro og fred, gutta.

Harmeet har tidligere vist kvaliteter, om enn hans også var litt preget av stundens alvor da han var utpå i fjor. Nå er det en kamp uten press og han er blitt mer rutinert siden sist. En ok prestasjon mot svina fra vest vil gi han selvtillit og dermed gi oss et alternativ på midtbanen til Martin. Også har vi jo Bojan også, selv om hans ballfordeling ville vrengt overgangshodet til for eksempel Drillo. Men ballen ble i laget da.

Jeg tror det blir noen mennesker som drar i Vallhall fredag. Seriestarten nærmer seg med stormskritt og skal man besiktige ståa i laget så er dette en god anledning. Siden gutta nok ønsker å spille godt nok til å slå Lyn, og fordi unge fremadstormende, og kanskje prøvespillere, får sjansen til å vise seg fram.

Martins operasjon vellykket
– Alt har gått bra etter dagens operasjon. Forløpet og inngrepet var som forrige gang på motsatt side, og da hadde vi gode erfaringer, sier medisinsk ansvarlig Eirik Bjærke på klubbens sider.
Nå snakker man rolig trening i et par uker, deretter lett gympa med ball. Godt nytt for oss alle. God bedring, Martin.

Vi har forøvrig ikke hørt noe om at ikke kommer tilbake til møtet på Bohemen i dag. Men vi regner med at noen hadde sagt ifra hvis ikke? Slik at folk ikke dukker opp i unøden?

Dagens understatement
– Vi har slått Lyn i mange treningskamper, men pussig nok får ikke de like stor oppmerksomhet. Det skaper ikke like mye blest som Lyns seirer i serien, sier Freddy til VG.
Og ja, han sier det med et smil.

For vår del konstaterer vi at bare LSK-fanseng går utapå pannebåndgjengen når det gjelder å vektlegge en eventuell seier i en treningskamp mot Vålerenga.

”Vi denga Enga”, er for øvrig oppbrukt, kjære vestkanttasseladder. Men dere kan jo lage et hårbånd med seierssifrene på eller noe sånt? For min del vil seier mot Lyn resultere i en ekstra akevitt og litt varmluft i trusa.

Vålerenga i dag
Martin møter Klanen på Bohemen kl 17.30. Men følg med på nettsidene til klubben og klanen utover dagen, du. For å være på den sikre siden.

Legg igjen en kommentar