Dagboka onsdag 18.februar 2009

Ord er bare ord, men har du tilgang på web-TV gir onsdagboka deg både lyd og bilder. Nytelse er et av stikkordene , og vi har alle detaljene om Martin og om hva som skal skje der nede. I Tyskland. Gullstandarden I Dagboka 9.oktober i fjor avslørte VPN følsomme anatomiske detaljer i et følsomt område … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18.februar 2009»

Ord er bare ord, men har du tilgang på web-TV gir onsdagboka deg både lyd og bilder. Nytelse er et av stikkordene , og vi har alle detaljene om Martin og om hva som skal skje der nede. I Tyskland.

Gullstandarden
I Dagboka 9.oktober i fjor avslørte VPN følsomme anatomiske detaljer i et følsomt område midt på Martin Andresen. Han hadde sett sitt snitt til å droppe noen landskamper for å pigge til Tyskland for en koselig lyskeoperasjon hos en anerkjent kvinnelig lege så han skulle bli pigg til cupfinalen. Og det ble han. Det oser gull av sånne forberedelser, så vi bekymrer oss ikke det minste for Martin før seriestarten. Dette lukter det seriegull av.

I høst fiksa han idrettsbrokken på den ene siden, nå skal den andre siden til pers, hos den samme dyktige dama med kniven som bare setter ukelange spor, ikke seksukers som knivstikk gjør i Norge, men vi aner ugler i mosen. Et velkjent sjekketriks er å glemme igjen noe småtteri så en har unnskyldning for å komme på besøk igjen, men her derimot, er det dama som er ute etter mer. Hun har snappa opp den velkjente yrkeshemmeligheten blant tannleger, de sneier så vidt borti nabotanna når de borrer det siste hullet ditt, sånn at ting får utvikle seg og vokse seg modne til nye inntekter neste år. Akkurat sånn, i hvert fall nesten, var det med lyskekirurginnen i Lyskland. Når hun så de pene, sløve øynene hans våkne til liv etter narkosen, glapp det for henne, og knivføringa over på den andre innsiden var mildt sagt unødvendig.

Vif-fotball har mer om saken her, og vi biter oss selvfølgelig fast i klubbens invitasjon til den norske legestanden: Diskutér Andresens skade her.

Når sant skal sies er ikke hundre prosent av det kirurgiske helsenorge interessert i idrettsbrokk generelt eller opptatt av skrevet til Martin spesielt, så vi måtte på bygda for bli orientert om gullstandarden for lyskebrokkskirurgi. Vi har skumma dokumentet og notert oss avsnittet Hvem skal opereres?, og selv om vi lissom veit det fra før, er det greit å få gjentatt både det og avsnittet om Hvor skal pasienten opereres?. Derimot er leksjonen om Anestesiform er noe vi gir blaffen i så sant Martin er i form om en uke, men vi lurer på om dette er Første gangs brokk eller Residiv-/ flergangs brokk. Uansett vil det bli brukt kunstoffnett, og det er jo greit å vite for dem som på død å liv vil vikle seg inn i nettmaskene i sjefens underliv, med eller uten nettingstrømper. Hva vi babler om?
Jo, om nettingtrusa til Charlotte Thorstvedt i programmet Waschera:

Hva skjer ’a?
Waschera er et interaktivt ungdomsprogram på TV2 der folk for eksempel kan lære å runke etter at de har misforstått hva offside egentlig er. Du får tips om åssen du skal oppføre deg når du blir tatt på fersken eller fersker andre mens de er selvopptatt med sin egen fersken, og du får hjelp til å tolke offsideregelen ved hjelp av håndveska til Charlotte Thorstvedt så du affal skal unngå å bli ferska når du har tenkt å putte etter at du har lurt deg forbi BH’n hennes. Daniel og Freddy må ty til dameting for å lære Charlotte hvordan det er å være offside. Egentlig helt på jordet, eller i hvertfall avsides, eh.. offside.

Typiske damevesketing som håndjern, undertøy og tamponger, blander seg på en utspekulert måte med offsideregelverkets tørre uforståelighet for å klargjøre titterne for den mer forståelige fuktigheten som skal komme litt seinere i programmet. Så her er det mye å hente for dem som har lyst. VPNs gamle grinebiter kom ikke stort lenger enn til innledningen før noe satt seg fast i halsen. Det ble røra litt om fotballspillere og fritid, og Freddy røpet at de nettopp hadde kommet hjem fra fylletur i Tyrkia. I hvertfall hadde de vært på treningsleir i et fyllekalasområde, Alanya var stedet Freddyboy nevnte. Ja, ja. Da er det bare å brette ut kartet og finlese siden i atlaset om Side. Var gutta virkelig så fulle?

Ellers fikk vi et gledelig gjensyn med Ivar Hoff og Mini som diskuterte om nedrykkstriden skulle avgjøres på kvinneklinikken. Du husker vel den gangen Ole Martin Årst meldte forfall fra viktig kamp for å være med kona si på føding? Programmet kan du nyte på på TV2 Sumo , eller du kan la være.

Du kan også la være å høre spekulasjonene våre om skjebnen til Sebastian Mila som dro hjem til Polen i fjor, men nå er du såpass oppgira at du ikke klarer å holde deg unna denne linken på YouTube. Vi kan ikke skjønne annet enn at Sebastian har slått seg opp som sangstjerne i hjemlandet, der han vandrer syngende mil etter mil langs midtlinja på en polsk motorvei. Enig eller uenig? Det er sikkert plass til heftig diskusjon på forumet for fåreskallene.

Mens vi venter
Utenfor banen gjør fotballspillere ofte ting de ikke kan, akkurat som politikere som stiller opp i det ene dumme arrangementet etter det andre før stortingsvalget, sånn som Harald som gjør ting han ikke kan. Bolten, derimot, gjør bare ting han kan. Øyvind har fått en sønn med keeperhansker, omtrent en halvmeter lang og vekt 3660 gram, med andre ord et stykke igjen til klubbrekorden hans på nesten 2 meter og 60 kilo. Vi snakker om Støren hans som minner oss om at vi snart skal passere Støren. VIF Support drar søndag natt. Klanen sender sannsynligvis busser opp både lørdag og søndag, mer info kommer i løpet av en uke på klanen.no. Hotell må bestilles selv, og felles for alle bussene er retur rett etter kamp. Om nøyaktig en måned i dag, har trøndene slikket sine sår i tre dager.
Vålerenga i dag
Etter en vellykka bursdag i går feirer Sjappesjefen navnedag i dag. Hvilken uke!
Vålerenga i morgen
Nyoperert Martin på Bohemen klokka 1730

Legg igjen en kommentar